Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: 12. Zbor članov ZRS v besedi in sliki

"Skupaj do uspeha" je bila rdeča nit dogodka.

Arhiv: Video utrinki 21. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev

TV GZS je posnela nekaj video utrinkov

Arhiv: Napovedujemo: Rezervirajte si termin v 2020

13. Zbor članov ZRS: sreda, 7. oktobra 2019
22. Kongres izvajalcev računovodskih storitev: četrtek, 8. oktober in petek, 9. oktobra 2020

Arhiv: Sporočilo za javnost: 21. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

V Laškem poteka 21. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Arhiv: Vabilo na 21. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Vabilo medijem
10. do 11. oktober 2019, Kongresni center Thermana Laško

Arhiv: Do denarja za podjetje takoj

V poslu včasih potrebujete denar takoj. Takrat je dobro, da vam banka omogoči takojšen dostop do financiranja, brez zbiranja dokumentacije in celo brez obiska poslovalnice. Zato smo v NLB poslovnim strankam ponudili storitve hitrega financiranja – Hitri kredit in Hitri limit. Do dodatnih sredstev podjetniki tako pridete hitro, varno in preprosto, le z nekaj kliki v mobilni banki Klikpro. Če še ne uporabljate mobilne banke, lahko denar v nekaj minutah pridobite tudi v poslovalnicah, brez dolgotrajnih sestankov z bančnimi strokovnjaki.

Arhiv: Pravi čas za vključitev v dodatno pokojninsko varčevanje je danes

Tako kot drugod v EU je tudi pri nas neizbežna potreba po dodatnem pokojninskem varčevanju, če želimo doseči dostojno raven prejemkov v tretjem življenjskem obdobju. Veliko družb pri nas, ki se zavedajo problematike pokojnin, že financira pokojninske načrte kolektivnega dodatnega pokojninskega varčevanja. Nenazadnje o tem govorijo številke: število zavarovancev v dodatnem pokojninskem zavarovanju predstavlja 62 % delovno aktivnega prebivalstva. Ti bodo pridobili pravico do dodatne pokojninske rente in prehod v pokoj bo nekoliko lažji. Vendar kaj bo s tistimi, ki niso vključeni v dodatno pokojninsko zavarovanje? Bodo lahko dostojno živeli zgolj s pokojnino?

Arhiv: Storitve MegaTel za boljše poslovanje – Vrhunska kakovost in pestra izbira

Za to, da ste pri svojem poslovanju uspešni, je ključnega pomena, da izberete dobro informacijsko-komunikacijsko tehnologijo (IKT), ki bo kos vašim še tako zapletenim izzivom.

Arhiv: Računovodstvo nove generacije

Namen sodobnega računovodstva mora namreč biti pomoč oz. podpora poslovodstvu pri sprejemanju pravih poslovnih odločitev. Ključni pogoj, da računovodstvo lahko služilo temu namenu pa je, da so podatki dosegljivi, obdelani, poknjiženi, analizirani in predstavljeni v realnem času kjerkoli in kadarkoli. Tukaj bo ključno vlogo odigrala tehnologija. Na drugi strani pa potrebujemo znanje, ki omogoča razumevanje, kontrolo in interpretacijo teh podatkov.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.