Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Kako tudi v prihodnosti zagotoviti obstoj podjetja?

Glede na vseprisotno in hitro razvijajočo tehnologijo ter trende v spreminjanju trga, ki jih ta prinaša, je jasno, da se bodo spremembe odražale tudi v načinu poslovanja. Prihodnost je grozljiva samo za tiste, ki se (kljub jasnim in vse glasnejšim signalom s trga) ne bodo pripravljeni prilagoditi.

Arhiv: Napovedujemo: Rezervirajte si termin v 2019

Znana sta termina 21. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev in 12. Zbora članov ZRS

Arhiv: Video utrinki 11. Zbora članov ZRS

Arhiv: Video nagovor Mateje Vraničar Erman

Mateja Vraničar Erman, državna sekretarka na Ministrstvu za finance, je v video nagovoru, ki smo ga pripravili posebej za 20. Kongres izvajalcev računovodskih storitev, predstavila pomembna projekta, ki se jima bodo posebej pozorno posvečali v naslednjih dveh letih.

Arhiv: 11. Zbor članov ZRS v besedi in sliki

118 članov ZRS se je 10. oktobra 2018 družilo in izobraževalo v Kongresnem centru Thermana Laško na 11. Zboru članov ZRS.

Arhiv: 20. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

Jubilejni 20. Kongres izvajalcev računovodskih storitev je potekal 11. in 12. oktobra 2018 v Kongresnem centru Thermana Laško. Na tradicionalnem kongresu se je v kongresnem centru zbralo 300 udeležencev.

Arhiv: Nakup Zbornika prispevkov 20. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev

ZRS nudi možnost nakupa Zbornika 20. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev na 120 straneh.

Arhiv: Sporočilo za javnost: 20. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Danes in jutri v Laškem poteka jubilejni 20. Kongres izvajalcev računovodskih storitev, na katerem se vsako leto srečuje slovenska računovodska stroka. Organizira ga Zbornica računovodskih servisov (ZRS), ki deluje pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije (GZS). Letošnjega kongresa se udeležuje rekordno število udeležencev, kar priča o tem, da gre za pomemben izobraževalno družabni dogodek, ki se je uveljavil s kakovostnim programom in uglednimi gosti. Na slavnostni otvoritvi je udeležence nagovoril predsednik ZRS Aleksander Štefanac. V izjavi, posneti posebej za to priložnost, se mu je pridružila tudi državna sekretarka na Ministrstvu za finance, Mateja Vraničar Erman.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.