Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Do denarja za podjetje takoj

V poslu včasih potrebujete denar takoj. Takrat je dobro, da vam banka omogoči takojšen dostop do financiranja, brez zbiranja dokumentacije in celo brez obiska poslovalnice. Zato smo v NLB poslovnim strankam ponudili storitve hitrega financiranja – Hitri kredit in Hitri limit. Do dodatnih sredstev podjetniki tako pridete hitro, varno in preprosto, le z nekaj kliki v mobilni banki Klikpro. Če še ne uporabljate mobilne banke, lahko denar v nekaj minutah pridobite tudi v poslovalnicah, brez dolgotrajnih sestankov z bančnimi strokovnjaki.

Arhiv: Pravi čas za vključitev v dodatno pokojninsko varčevanje je danes

Tako kot drugod v EU je tudi pri nas neizbežna potreba po dodatnem pokojninskem varčevanju, če želimo doseči dostojno raven prejemkov v tretjem življenjskem obdobju. Veliko družb pri nas, ki se zavedajo problematike pokojnin, že financira pokojninske načrte kolektivnega dodatnega pokojninskega varčevanja. Nenazadnje o tem govorijo številke: število zavarovancev v dodatnem pokojninskem zavarovanju predstavlja 62 % delovno aktivnega prebivalstva. Ti bodo pridobili pravico do dodatne pokojninske rente in prehod v pokoj bo nekoliko lažji. Vendar kaj bo s tistimi, ki niso vključeni v dodatno pokojninsko zavarovanje? Bodo lahko dostojno živeli zgolj s pokojnino?

Arhiv: Storitve MegaTel za boljše poslovanje – Vrhunska kakovost in pestra izbira

Za to, da ste pri svojem poslovanju uspešni, je ključnega pomena, da izberete dobro informacijsko-komunikacijsko tehnologijo (IKT), ki bo kos vašim še tako zapletenim izzivom.

Arhiv: Računovodstvo nove generacije

Namen sodobnega računovodstva mora namreč biti pomoč oz. podpora poslovodstvu pri sprejemanju pravih poslovnih odločitev. Ključni pogoj, da računovodstvo lahko služilo temu namenu pa je, da so podatki dosegljivi, obdelani, poknjiženi, analizirani in predstavljeni v realnem času kjerkoli in kadarkoli. Tukaj bo ključno vlogo odigrala tehnologija. Na drugi strani pa potrebujemo znanje, ki omogoča razumevanje, kontrolo in interpretacijo teh podatkov.

Arhiv: Kako tudi v prihodnosti zagotoviti obstoj podjetja?

Glede na vseprisotno in hitro razvijajočo tehnologijo ter trende v spreminjanju trga, ki jih ta prinaša, je jasno, da se bodo spremembe odražale tudi v načinu poslovanja. Prihodnost je grozljiva samo za tiste, ki se (kljub jasnim in vse glasnejšim signalom s trga) ne bodo pripravljeni prilagoditi.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.