Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Vabilo na 15. Zbor članov ZRS

Vabimo vas, da se nam pridružite na jubilejnem 15. Zboru članov Zbornice računovodskih servisov (ZRS), ki bo potekal 5. oktobra v kongresnem centru Thermana Laško. Zbor članov ZRS je vsako leto priložnost, da pregledamo dosežke preteklega leta ter izmenjamo mnenja in izkušnje. Predstavili bomo rezultate zanimivih projektov ZRS.

Arhiv: Strokovni članek MICOPY d.o.o.: Digitalna prihodnost vašega podjetja

Digitalizacija poslovanja zahteva veliko več kot zgolj digitalizacijo poslovnih dokumentov in učinkovit napredni dokumentni oziroma informacijski sistem. M-Files je idealen sopotnik za digitalno prihodnost vašega podjetja.

Arhiv: Strokovni članek PRONET, Kranj, d.o.o.: Kako lahko računovodski servis pride do novih strank (brez, da bi znižal ceno)?

Dejstvo je, da na trgu računovodskih storitev že leta bije hud boj za stranke. Ponudnikov je veliko, najpogostejši pristop k pridobivanju strank pa zniževanje cen. A tega se poslužujejo predvsem tisti računovodski servisi, ki jim manjka domišljije (in znanja). Obstaja pa veliko drugih načinov trženja in iskanja strank, ki ne pomenijo sklepanja kompromisov na področju cene. V nadaljevanju predstavljamo nekatere izmed njih.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.