Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Vabilo na 23. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Spoštovani!

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na 23. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki bo 7. in 8. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

 

Najpomembnejši dogodek s področja računovodstva v Sloveniji se bo letos izvajal pod geslom »Skupaj ustvarjamo prakso brez ovir«.

 

Spremembe in ovire so stalnica naše dejavnosti. Zadnji dve leti je epidemija COVID-19 dodatno preizkušala naše sposobnosti za prilagodljivost. Storitve računovodstva so nujne za učinkovito delovanje in poslovanje vsakega pravnega subjekta, saj dobro vodena računovodska funkcija zagotavlja pravočasne, točne in ustrezne informacije za odločanje. Uporabniki naših storitev že kar nekaj časa od nas ne pričakujejo samo »knjiženja« in računovodskega spremljanja njihovega poslovanja, ampak potrebujejo našo vsebinsko podporo na področju strateškega razmišljanja ter postavitvi ciljev razvoja podjetja. Glavno razvojno usmeritev sedaj in v prihodnjih letih predstavlja digitalizacija poslovanja, ki na eni strani predstavlja priložnost za naše stranke in za vse nas, na drugi strani pa od nas zahteva nadgradnjo na področju znanja in storitev, ki jih ponujamo.

 

Zato že 23. leto zapored pripravljamo tradicionalni Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki predstavlja najpomembnejši dogodek za našo stroko. Lansko leto je kongres v covid-19 razmerah obiskalo 220 udeležencev iz računovodskih servisov in računovodskih oddelkov podjetij iz vse Slovenije.

 

23. Kongres izvajalcev računovodskih storitev bosta v četrtek, 8. oktobra, ob 9.30 uri s pozdravnim govorom otvorila g. Aleksander Štefanac, predsednik GZS-Zbornice računovodskih servisov in mag. Aleš Cantarutti, generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije.

 

Program kongresa je v celoti objavljen na naši spletni strani: 

https://kongres-zrs.gzs.si/vsebina/23-Kongres-IRS/Program

 

Predstavniki medijev se lahko kongresa udeležijo brezplačno.

 

Za več informacij o kongresu in organizacijo intervjujev s predavatelji se obrnite na:

Polonca Podgoršek, direktorica GZS - Zbornica računovodskih servisov

telefon: 01 5898 316

e-pošta: zrs@gzs.si

 

 

Vljudno vabljeni!

 

 

Polonca Podgoršek                                                                                   Aleksander Štefanac

direktorica ZRS                                                                                          predsednik ZRS

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.