Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Strokovni članek Seyfor d.o.o.: Nova podoba, ista ekipa. Ostajamo blizu.

Podjetje Seyfor se na letošnjem kongresu prvič predstavlja s prenovljeno podobo njihovih programskih rešitev Saop, Minimax in Opal, Vasco zaenkrat ostaja nespremenjen. Podjetje združuje izkušnje 36-letne tradicije in ekipe že 270 strokovnjakov.

Arhiv: Prijave na 25. Kongres izvajalcev računovodskih storitev zaprte

Člani ZRS se lahko prijavite še na 16. Zbor članov ZRS

Arhiv: Strokovni članek INTERA d.o.o.: CRM za računovodje in računovodske servise

Vsako podjetje potrebuje učinkovit sistem CRM in izjema niso niti računovodje in računovodski servisi. Se sprašujete kaj je CRM in kakšne koristi vam lahko prinese?

Arhiv: Strokovni članek PRONET, Kranj, d.o.o.: Majhen korak za človeka, velik skok za računovodski servis

Saj poznate tisto o definiciji norosti - delati isto in pričakovati drugačne rezultate? Ali kdaj pomislite, kako pogosto se nam to dejansko dogaja? Vsi bi radi zaslužili več, pomagali večim ljudem, imeli več prostega časa, … nič pa ne bi spremenili pri načinu svojega dela. Če že, potem rešitev vidimo v tem, da delamo več. Ne pomislimo pa na to, da lahko že majhne spremembe prinesejo velike rezultate. “Človek, ki premakne goro, začne s premikanjem majhnih kamnov.” - Konfucij

Arhiv: Strokovni članek DATALAB SI d.o.o.: Digitalizacija računovodskih procesov

Digitalizacija računovodskih procesov je ključna za uspeh v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju. Hkrati prinaša številne prednosti in dvigne nivo računovodskih storitev na višji nivo.

Arhiv: Vabilo na 25. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Vabimo vas, da se nam pridružite na 25. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki bo 5. in 6. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.