Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: 18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

Arhiv: 18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev je potekal 6. in 7. oktobra 2016 v Kongresnem centru Thermana Laško, kjer se je zbralo 229 udeležencev.

Arhiv: Zbor članov ZRS 2016 v besedi in sliki

Arhiv: Zbor članov ZRS 2016 v besedi in sliki

Na devetem Zboru članov ZRS, ki je potekal 5. oktobra 2016 v Kongresnem centru Thermana Laško, se je zbralo rekordno število udeležencev.

Arhiv: Na odprtju kongresa računovodij Mačkošek in Ahčinova

Laško, 6. oktobra - V Laškem se je danes začel dvodnevni kongres izvajalcev računovodskih storitev. V uvodu sta med drugim spregovorila direktorica Finančne uprave RS (Furs) Jana Ahčin in predsednik GZS Marjan Mačkošek. Ahčinova je izpostavila pozitiven trend pri pobiranju javnih dajatev, Mačkošek pa je znova opozoril na nekatere pomisleke gospodarstva glede davkov.

Arhiv: 18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Arhiv: 18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Sporočilo za medije.
Med 6. in 7. oktobrom v Laškem poteka 18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v organizaciji Zbornice računovodskih servisov (ZRS), ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. Na dogodku se srečuje slovenska računovodska stroka, tako računovodje iz računovodskih servisov kot zaposleni računovodje v podjetjih. Da ima dogodek posebno težo v strokovni javnosti, kaže visoka udeležba. Udeležence kongresa je nagovoril Tilen Božič, državni sekretar Ministrstva RS za finance, Marjan Mačkošek, predsednik Gospodarske zbornice Slovenija in Aleksander Štefanac, predsednik ZRS.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.