Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Napovedujemo: Rezervirajte si termin v 2023

Arhiv: 24. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

360 udeležencev se je izobraževalo na tradicionalnem Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki je potekal 6. in 7. oktobra 2022 v Kongresnem centru Thermana Laško.

Arhiv: 15. Zbor članov ZRS v besedi in sliki

121 članov ZRS se je 5. oktobra 2022 družilo in izobraževalo v Kongresnem centru Thermana Laško na 15. Zboru članov ZRS.

Arhiv: Strokovni članek KRIK AKSUM d.o.o.: Zavarujte se pred strokovnimi napakami

Naj se še tako trudimo, vsi delamo napake. Zgodijo se tudi najbolj natančnim, prizadevnim, izurjenim in odgovornim. Prej, ko se s tem sprijaznimo, bolje se bomo pripravili nanje in jih hitreje popravili. Kdor si zatiska oči v prepričanju, da je nezmotljiv, navadno veliko trdneje pade na realna tla.

Arhiv: Strokovni članek SAOP d.o.o.: V sodelovanju je velika moč

Da je sodelovanje edini odgovor, verjamemo tudi v Saopu. Zato zadnja leta aktivno povezujemo podjetja in računovodske programe pod isto streho.

Arhiv: Vabilo na 24. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Vabimo vas, da se nam pridružite na 24. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki bo 6. in 7. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

Arhiv: Vabilo na 15. Zbor članov ZRS

Vabimo vas, da se nam pridružite na jubilejnem 15. Zboru članov Zbornice računovodskih servisov (ZRS), ki bo potekal 5. oktobra v kongresnem centru Thermana Laško. Zbor članov ZRS je vsako leto priložnost, da pregledamo dosežke preteklega leta ter izmenjamo mnenja in izkušnje. Predstavili bomo rezultate zanimivih projektov ZRS.

Arhiv: Strokovni članek MICOPY d.o.o.: Digitalna prihodnost vašega podjetja

Digitalizacija poslovanja zahteva veliko več kot zgolj digitalizacijo poslovnih dokumentov in učinkovit napredni dokumentni oziroma informacijski sistem. M-Files je idealen sopotnik za digitalno prihodnost vašega podjetja.

Arhiv: Strokovni članek PRONET, Kranj, d.o.o.: Kako lahko računovodski servis pride do novih strank (brez, da bi znižal ceno)?

Dejstvo je, da na trgu računovodskih storitev že leta bije hud boj za stranke. Ponudnikov je veliko, najpogostejši pristop k pridobivanju strank pa zniževanje cen. A tega se poslužujejo predvsem tisti računovodski servisi, ki jim manjka domišljije (in znanja). Obstaja pa veliko drugih načinov trženja in iskanja strank, ki ne pomenijo sklepanja kompromisov na področju cene. V nadaljevanju predstavljamo nekatere izmed njih.

Arhiv: Napovedujemo: Rezervirajte si termin v 2022

15. Zbor članov ZRS v sredo, 5. oktobra 2022 in 24. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v četrtek in petek, 6. in 7. oktobra 2022.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.