Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Strokovni članek KRIK AKSUM d.o.o.: Zavarujte se pred strokovnimi napakami

Naj se še tako trudimo, vsi delamo napake. Zgodijo se tudi najbolj natančnim, prizadevnim, izurjenim in odgovornim. Prej, ko se s tem sprijaznimo, bolje se bomo pripravili nanje in jih hitreje popravili. Kdor si zatiska oči v prepričanju, da je nezmotljiv, navadno veliko trdneje pade na realna tla.

Arhiv: Strokovni članek SAOP d.o.o.: V sodelovanju je velika moč

Da je sodelovanje edini odgovor, verjamemo tudi v Saopu. Zato zadnja leta aktivno povezujemo podjetja in računovodske programe pod isto streho.

Arhiv: Vabilo na 24. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Vabimo vas, da se nam pridružite na 24. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki bo 6. in 7. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

Arhiv: Vabilo na 15. Zbor članov ZRS

Vabimo vas, da se nam pridružite na jubilejnem 15. Zboru članov Zbornice računovodskih servisov (ZRS), ki bo potekal 5. oktobra v kongresnem centru Thermana Laško. Zbor članov ZRS je vsako leto priložnost, da pregledamo dosežke preteklega leta ter izmenjamo mnenja in izkušnje. Predstavili bomo rezultate zanimivih projektov ZRS.

Arhiv: Strokovni članek MICOPY d.o.o.: Digitalna prihodnost vašega podjetja

Digitalizacija poslovanja zahteva veliko več kot zgolj digitalizacijo poslovnih dokumentov in učinkovit napredni dokumentni oziroma informacijski sistem. M-Files je idealen sopotnik za digitalno prihodnost vašega podjetja.

Arhiv: Strokovni članek PRONET, Kranj, d.o.o.: Kako lahko računovodski servis pride do novih strank (brez, da bi znižal ceno)?

Dejstvo je, da na trgu računovodskih storitev že leta bije hud boj za stranke. Ponudnikov je veliko, najpogostejši pristop k pridobivanju strank pa zniževanje cen. A tega se poslužujejo predvsem tisti računovodski servisi, ki jim manjka domišljije (in znanja). Obstaja pa veliko drugih načinov trženja in iskanja strank, ki ne pomenijo sklepanja kompromisov na področju cene. V nadaljevanju predstavljamo nekatere izmed njih.

Arhiv: Napovedujemo: Rezervirajte si termin v 2022

15. Zbor članov ZRS v sredo, 5. oktobra 2022 in 24. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v četrtek in petek, 6. in 7. oktobra 2022.

Arhiv: 23. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

23. Kongres izvajalcev računovodskih storitev je potekal 7. in 8. oktobra 2021 v Kongresnem centru Thermana Laško.

Arhiv: 14. Zbor članov ZRS v besedi in sliki

99 članov ZRS se je 6. oktobra 2021 družilo in izobraževalo v Kongresnem centru Thermana Laško na 14. Zboru članov ZRS.

Arhiv: Sporočilo medijem: 23. Kongres izvajalcev računovodskih storitev: Skupaj ustvarjamo prakso brez ovir

Laško, 7. oktober 2021 - 280 udeležencev se danes in jutri udeležuje 23. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev v organizaciji GZS - Zbornice računovodskih servisov. Gre za največji in najpomembnejši izobraževalni in družabni dogodek računovodske stroke v Sloveniji. Predavatelji z raznovrstnih področij svoje znanje, izkušnje in ideje delijo z udeleženci iz različnih podjetij in računovodskih servisov. Kongres tudi letos poteka pod posebnimi varnostnimi pogoji za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.