Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


26. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

26. Kongres izvajalcev računovodskih storitev je potekal 10. in 11. oktobra 2024 v Kongresnem centru Thermana Laško. Na tradicionalnem kongresu, z rdečo nitjo »Računovodstvo smo Ljudje«, se je v kongresnem centru zbralo 382 udeležencev.

17. Zbor članov ZRS v besedi in sliki

139 članov ZRS se je 9. oktobra 2024 družilo in izobraževalo v Kongresnem centru Thermana Laško na 17. Zboru članov ZRS.

Sporočilo medijem: 26. Kongres izvajalcev računovodskih storitev: Računovodstvo smo Ljudje

Kar 383 udeležencev se je zbralo na 26. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, največjem in najpomembnejšem izobraževalnem in družabnem dogodku računovodske stroke. Pod geslom »Računovodstvo smo Ljudje« na dvodnevnem dogodku, ki ga tradicionalno vsako leto organizira GZS – Zbornica računovodskih servisov, razpravljajo o novostih in trendih na področju računovodskih storitev, ki so nenazadnje bistvenega pomena za poslovno uspešnost in strateške odločitve podjetij in samostojnih podjetnikov.

Arhiv: Vabilo na 26. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Vabimo vas, da se nam pridružite na 26. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki bo 10. in 11. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

Arhiv: Vabilo na 17. Zbor članov ZRS

Vabimo vas, da se nam pridružite na 17. Zboru članov Zbornice računovodskih servisov (ZRS), ki bo potekal 9. oktobra 2024 v kongresnem centru Thermana Laško.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.