Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Vabilo na 23. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Vabimo vas, da se nam pridružite na 23. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki bo 7. in 8. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

Arhiv: Strokovni članek MEGA M d.o.o.: eMobilnost - Skupaj ustvarjamo zeleno prihodnost

Podjetje Mega M d.o.o je visokotehnološko podjetje, ki vseskozi išče planetu prijazne priložnosti na trgu. S storitvijo MegaTel eMobilnost smo evolucijsko dopolnili že obstoječi portfelj digitalno in trajnostno usmerjenih IKT rešitev, ki se tržijo pod blagovno znamko MegaTel. Od leta 2018 smo CO2 nevtralen operater, saj vso energijo potrebno za delovanje storitev proizvedemo v lastnih elektrarnah izključno z uporabo obnovljivih virov energije.

Arhiv: Strokovni članek PRONET, Kranj, d.o.o.: Kaj naj računovodja počne (in česa ne)

Ne glede na to, v katerem poslu ste, obstajajo določene aktivnosti, ki prispevajo k uspehu in tiste, ki na uspeh nimajo vpliva (oz. ga oddaljujejo). Tudi uspešen računovodja mora ločiti med obema poloma.

Arhiv: Strokovni članek SAOP d.o.o.: Nič več le računovodski programi

Računovodje že desetletja kot osnovno orodje uporabljajo računovodske programe, v zadnjih letih pa jih zamenjujejo sistemi ERP. Na prvi pogled med tema dvema ni razlike, pa vendarle je.

Arhiv: Strokovni članek HALCOM d.d.: Kombinacija starega in novega za najboljšo uporabniško izkušnjo

Kakšno rešitev ponuditi uporabnikom in jim z njo olajšati vsakdan? Po nešteto opravljenih intervjujih s končnimi uporabniki smo dobili dve usmeritvi. Tradicionalni uporabniki, ki si ne želijo sprememb, bi želeli rešitev Hal E-Bank obdržati nespremenjeno. Uporabniki, ki so bolj mobilni in časovno omejeni, pa si želijo dostop do e-banke tudi na mobilnem telefonu.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.