Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Vabilo na 23. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Vabimo vas, da se nam pridružite na 23. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki bo 7. in 8. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

Arhiv: Strokovni članek MEGA M d.o.o.: eMobilnost - Skupaj ustvarjamo zeleno prihodnost

Podjetje Mega M d.o.o je visokotehnološko podjetje, ki vseskozi išče planetu prijazne priložnosti na trgu. S storitvijo MegaTel eMobilnost smo evolucijsko dopolnili že obstoječi portfelj digitalno in trajnostno usmerjenih IKT rešitev, ki se tržijo pod blagovno znamko MegaTel. Od leta 2018 smo CO2 nevtralen operater, saj vso energijo potrebno za delovanje storitev proizvedemo v lastnih elektrarnah izključno z uporabo obnovljivih virov energije.

Arhiv: Strokovni članek PRONET, Kranj, d.o.o.: Kaj naj računovodja počne (in česa ne)

Ne glede na to, v katerem poslu ste, obstajajo določene aktivnosti, ki prispevajo k uspehu in tiste, ki na uspeh nimajo vpliva (oz. ga oddaljujejo). Tudi uspešen računovodja mora ločiti med obema poloma.

Arhiv: Strokovni članek SAOP d.o.o.: Nič več le računovodski programi

Računovodje že desetletja kot osnovno orodje uporabljajo računovodske programe, v zadnjih letih pa jih zamenjujejo sistemi ERP. Na prvi pogled med tema dvema ni razlike, pa vendarle je.

Arhiv: Strokovni članek HALCOM d.d.: Kombinacija starega in novega za najboljšo uporabniško izkušnjo

Kakšno rešitev ponuditi uporabnikom in jim z njo olajšati vsakdan? Po nešteto opravljenih intervjujih s končnimi uporabniki smo dobili dve usmeritvi. Tradicionalni uporabniki, ki si ne želijo sprememb, bi želeli rešitev Hal E-Bank obdržati nespremenjeno. Uporabniki, ki so bolj mobilni in časovno omejeni, pa si želijo dostop do e-banke tudi na mobilnem telefonu.

Arhiv: Napovedujemo: Rezervirajte si termin v 2021

14. Zbor članov ZRS v sredo, 6. oktobra 2021 in 23. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v četrtek in petek, 7. in 8. oktobra 2021.

Arhiv: 22. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

8.-9. oktober 2020 se je 220 udeležencev se je izobraževalo v Thermana Laško.

Arhiv: 13. Zbor članov ZRS v besedi in sliki

93 članov ZRS se je 7. oktobra 2020 izobraževalo v Kongresnem centru Thermana Laško

Arhiv: Sporočilo medijem: Izvajalci računovodskih storitev so se že 22. srečali na kongresu v Laškem

Laško, 9. oktober 2020 – Zbornica računovodskih servisov tudi letos, od 8. do 9. oktobra, organizira že 22. Kongres izvajalcev računovodskih storitev. Največji in najpomembnejši izobraževalni dogodek računovodske stroke tokrat poteka pod posebnimi varnostnimi pogoji za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19. Kot temo srečanja so si organizatorji izbrali geslo 'Strokovno čez spremembe'. Z njim so strnili leto izzivov, v katerem se je izkazalo, da sta znanje in prilagodljivost najboljša zaveznika v preizkušnjah, s katerimi se soočamo. K sodelovanju so kot predavatelje povabili strokovnjake z različnih področij, ki s svojo dejavnostjo vplivajo na računovodsko stroko, malce drugače kot sicer pa so poskrbeli za razvedrilo udeležencev, ki tudi tokrat prihajajo iz najrazličnejših podjetij in računovodskih servisov.

Arhiv: Strokovni članek Datalab: Zmanjšajte stroške, povečajte učinkovitost, poenostavite poslovanje

Elektronski ali papirni dokumenti so sestavni del poslovanja. Upravljanje poslovnih informacij, večinoma iz več različnih virov, pa je zahtevna naloga. Ste se kdaj vprašali koliko časa v podjetju porabite za prevzem in vnos dokumentacije in koliko za dejansko delo? Še vedno pretipkavate podatke in informacije; koliko napak pri tem storite in koliko vas stanejo?

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.