Zapri

Novice


Arhiv: Zbor članov ZRS 2015 v besedi in sliki

88 članov se je 7. oktobra 2015 družilo in izobraževalo v Kongresnem centru Thermana Laško na osmem Zboru članov ZRS.

Arhiv: 17. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

17. Kongres izvajalcev računovodskih storitev je potekal 8. in 9. oktobra 2015 v Kongresnem centru Thermana Laško. Na tradicionalnem kongresu se je v kongresnem centru zbralo 212 udeležencev.

Arhiv: 17. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Laško, 8. oktober 2015 - Med 8. in 9. oktobrom v Laškem poteka 17. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v organizaciji Zbornice računovodskih servisov (ZRS), ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. Na dogodku se srečuje slovenska računovodska stroka, tako računovodje iz računovodskih servisov kot zaposleni računovodje v podjetjih. Da ima dogodek posebno težo v strokovni javnosti, kaže visoka udeležba. Udeležence kongresa je nagovoril Marjan Mačkošek, predsednik Gospodarske zbornice Slovenija in Aleksander Štefanac, predsednik ZRS.

Arhiv: Nakup Zbornika 16. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev

30,00 € + DDV

Arhiv: Nagrajenci izbora Naj računovodski servis 2014

Zbornica računovodskih servisov podelila priznanje za Naj računovodski servis 2014 v treh kategorijah podjetjem Karmen, d.o.o., Lukovica, DAFIN d.o.o. in BIRO BONUS d.o.o.

Arhiv: Zbor članov ZRS v besedi in sliki

8. oktobra 2014 se je 97 članov družilo in izobraževalo v Kongresnem centru Thermana Laško na sedmem zaporednem Zboru članov ZRS.

Arhiv: 16. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

Na svidenje na 17. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.