Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Rezervirajte si čas za veliki pok!

Okrogla miza

»Pripravite se na veliki pok:
digitalna transformacija računovodskih storitev«

četrtek, 6. 10. 2016, ob 15.30, Kongresni center Thermana Laško

Okrogla miza bo potekala v okviru 18. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev.

Spoznajte, kako bo digitalizacija pri izvajalcih računovodskih storitev vplivala na poslovanje več kot 90 % slovenskih podjetij!

Kar 98 odstotkov vseh gospodarskih subjektov v Sloveniji predstavljajo majhne in mikro gospodarske družbe ter samostojni podjetniki posamezniki, od katerih velika večina najema storitve računovodskih servisov. Novi poslovni in nakupni modeli, ki jih omogoča digitalizacija v družbi in gospodarstvu, že vplivajo na poslovanje podjetij in posledično na pričakovanja, ki jih imajo do svojih izvajalcev računovodskih storitev. 

Že v bližnji prihodnosti gre pričakovati združevanje izvajalcev računovodskih storitev. Teh je trenutno v Sloveniji 4.500, po nekaterih ocenah pa je prostora le za 1.500. Digitalizacija bo pri izvajalcih računovodskih storitev v prihodnosti omogočila doseganje nove ravni sodelovanja in učinkovitosti in predvsem razvoj novih storitev, temelječih na znanju.

Zanimivost: Ali veste, da so izvajalci računovodskih storitev v Sloveniji zelo majhni poslovni subjekti (70 odstotkov ima do 2 zaposlene osebe oz. povprečno 1,4 zaposlenih). Kljub temu panoga zaposluje prek 7.000 ljudi.

Za več informacij glede okrogle mize se lahko obrnete na:
Polonca Podgoršek, direktorica GZS - Zbornica računovodskih servisov
telefon: 01 5898 316, e-pošta: zrs@gzs.si

Več o 18. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev: http://kongres-zrs.gzs.si.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.