Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Na odprtju kongresa računovodij Mačkošek in Ahčinova

Laško, 6. oktobra - V Laškem se je danes začel dvodnevni kongres izvajalcev računovodskih storitev. V uvodu sta med drugim spregovorila direktorica Finančne uprave RS (Furs) Jana Ahčin in predsednik GZS Marjan Mačkošek. Ahčinova je izpostavila pozitiven trend pri pobiranju javnih dajatev, Mačkošek pa je znova opozoril na nekatere pomisleke gospodarstva glede davkov.

Arhiv: 18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Arhiv: 18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Sporočilo za medije.
Med 6. in 7. oktobrom v Laškem poteka 18. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v organizaciji Zbornice računovodskih servisov (ZRS), ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. Na dogodku se srečuje slovenska računovodska stroka, tako računovodje iz računovodskih servisov kot zaposleni računovodje v podjetjih. Da ima dogodek posebno težo v strokovni javnosti, kaže visoka udeležba. Udeležence kongresa je nagovoril Tilen Božič, državni sekretar Ministrstva RS za finance, Marjan Mačkošek, predsednik Gospodarske zbornice Slovenija in Aleksander Štefanac, predsednik ZRS.

Arhiv: Rezervirajte si čas za veliki pok!

Spoznajte, kako bo digitalizacija pri izvajalcih računovodskih storitev vplivala na poslovanje več kot 90 % slovenskih podjetij! Okrogla miza bo potekala v okviru 18. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev.

Arhiv: Zabeležite si datume 2016

Arhiv: Zbor članov ZRS 2015 v besedi in sliki

88 članov se je 7. oktobra 2015 družilo in izobraževalo v Kongresnem centru Thermana Laško na osmem Zboru članov ZRS.

Arhiv: 17. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

17. Kongres izvajalcev računovodskih storitev je potekal 8. in 9. oktobra 2015 v Kongresnem centru Thermana Laško. Na tradicionalnem kongresu se je v kongresnem centru zbralo 212 udeležencev.

Arhiv: 17. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Laško, 8. oktober 2015 - Med 8. in 9. oktobrom v Laškem poteka 17. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v organizaciji Zbornice računovodskih servisov (ZRS), ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. Na dogodku se srečuje slovenska računovodska stroka, tako računovodje iz računovodskih servisov kot zaposleni računovodje v podjetjih. Da ima dogodek posebno težo v strokovni javnosti, kaže visoka udeležba. Udeležence kongresa je nagovoril Marjan Mačkošek, predsednik Gospodarske zbornice Slovenija in Aleksander Štefanac, predsednik ZRS.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.