Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Do denarja za podjetje takoj

V poslu včasih potrebujete denar takoj. Takrat je dobro, da vam banka omogoči takojšen dostop do financiranja, brez zbiranja dokumentacije in celo brez obiska poslovalnice. Zato smo v NLB poslovnim strankam ponudili storitve hitrega financiranja – Hitri kredit in Hitri limit. Do dodatnih sredstev podjetniki tako pridete hitro, varno in preprosto, le z nekaj kliki v mobilni banki Klikpro. Če še ne uporabljate mobilne banke, lahko denar v nekaj minutah pridobite tudi v poslovalnicah, brez dolgotrajnih sestankov z bančnimi strokovnjaki.

Danes v poslu velikokrat odloča hitrost. Uspešni so tisti, ki so se sposobni hitro odzvati na spremembe in pravočasno izkoristiti priložnosti, ter tisti, ki imajo ob sebi partnerje, ki jih pri tem podpirajo. »V NLB razumemo potrebe podjetij po fleksibilnejšem uravnavanju likvidnosti poslovanja ter po tem, da se lahko čim hitreje odzovejo na potrebe trga in na poslovne priložnosti, zato smo jim želeli omogočiti hitrejši in lažji dostop do finančnih virov,« razloge za ponudbo hitrega financiranja podjetij pojasnjujeta Nataša Mištrafović in Nataša Colnar iz Upravljanja ponudbe pravnih oseb v NLB.

Podjetja se lahko odločajo med tremi oblikami hitrega financiranja:

- Hitrim kreditom z ročnostjo do 36 mesecev (v mobilni banki Klikpro ali v NLB Poslovalnicah);
- Hitrim limitom na poslovnem računu z ročnostjo do 12 mesecev (v mobilni banki Klikpro ali v NLB Poslovalnicah) in
- Hitrim limitom na NLB Poslovni kartici Mastercard (v NLB Poslovalnicah).

Do sredstev v nekaj minutah, brez dokumentacije in brez obiska poslovalnice
Hitro financiranje ima za podjetja številne prednosti. Za sklenitev vam ni treba prinašati dodatne dokumentacije (bilance ipd.) in urejati zavarovanja (npr. menice, poroštva), plačate le dodatno nadomestilo – strošek za oceno tveganja. Sklepanje poteka hitro, v le nekaj minutah, odobrena sredstva pa so takoj na vašem poslovnem računu. V mobilni banki Klikpro lahko Hitri kredit in Hitri limit na poslovnem računu uredite brez obiska poslovalnice ter tako dodatno prihranite še čas in pot. Dodatna sredstva v tem primeru pridobite le v štirih korakih in povsem varno.

Hitro, vendar odgovorno
Čeprav so denarna sredstva po novi ponudbi dostopna hitreje in lažje, mora biti odločitev za kredit še vedno premišljena. Preden se zadolžite, pretehtajte vse pogoje financiranja, razmislite o tem, kako bo dolg vplival na vaše poslovanje, kot bi razmislili tudi pred sklenitvijo »navadnega« kredita. Pri tem se lahko zanesete na pomoč bančnih strokovnjakov v NLB, ki razumejo potrebe podjetij in poskušajo poiskati ustrezne rešitve v določenem trenutku. Vse, kar prepriča banko – dobra vizija, dober izdelek ali storitev, za katerimi podjetniki in podjetja stojijo, dodelan poslovni model in trden finančni načrt – je tudi temelj vaše dolgoročne rasti ter zaupanja med vašim podjetjem in banko.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.