Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Storitve MegaTel za boljše poslovanje – Vrhunska kakovost in pestra izbira

Za to, da ste pri svojem poslovanju uspešni, je ključnega pomena, da izberete dobro informacijsko-komunikacijsko tehnologijo (IKT), ki bo kos vašim še tako zapletenim izzivom.

Leta 2002 ustanovljeno velenjsko podjetje Mega M je danes med vodilnimi na področju sodobnih fiksnih in mobilnih komunikacij ter naprednih tehnologij, ki vodijo v prihodnost medosebnega komuniciranja. S svojo blagovno znamko MegaTel ponuja rešitve in storitve tako za poslovne uporabnike kot tudi za fizične osebe. Med široko paleto MegaTel storitev za odzivno in učinkovito poslovanje spadajo mobilna telefonija, IP telefonija, televizija prek interneta, dostop do interneta in računalništvo v oblaku.

RAČUNALNIŠTVO V OBLAKU mCloud

Storitev temelji na združevanju in virtualizaciji računalniških virov, kar odpravlja vezanost uporabnikov na strojno opremo. Naročnik dobi v uporabo mrežno opremo, računalnik, IP telefon, programsko opremo in tehnično pomoč. Podatki so shranjeni na strežnikih v strogo varovanem datacentru MegaTel. Naročnik do njih dostopa s katerekoli lokacije in katerekoli naprave preko varovane naprave. Pri tem je virtualno okolje vedno isto.

mCloud PREDNOSTI:
• Občutno nižji IT stroški
• 100 % zaščita pred izgubo podatkov
• Večja mobilnost
• Nična začetna investicija
• Prihranek pri porabi električne energije.

MOBILNA TELEFONIJA

MegaTel nudi najboljšo pokritost v Sloveniji, vklop dodatnih storitev (SMS obveščanje o tekoči porabi; pregled porabe preko spletne aplikacije, možnost zakupa posameznih storitev (npr. telemetrija), možnost zakupa storitev v tujini, izbor mobilnega telefona po želji itd.

Pri MegaTel imajo odlično izbiro kar 8 paketov ter najnovejših mobilnih telefonov, ki si jih lahko privoščite na 24 obrokov.

MegaTel ponuja še možnost dodatne SIM kartice, ki je vezana na vaš mobilni paket, in možnost porabe podatkovnega prometa, tako prek mobilnega telefona kot tablice. S tem imate možnost dostopa do interneta z napravo, ki vam je pri roki oziroma vam bolj ustreza za brskanje po spletu, gledanju filmov, poslušanju glasbe, prebiranju novic in še in še. Na primer, do interneta lahko čez dan dostopate s telefonom ali ko se mudite okrog po opravkih, medtem ko si zvečer lahko privoščite ogled svojega najljubšega filma na tablici, Pri MegaTel se zvestoba splača, saj po enem letu nagradijo svojega naročnika še z dodatnimi vsebinami.

Megatel ima za vas pripravljene tudi ugodne in poslovnim uporabnikom prijazne POSLOVNE MOBILNE PAKETE!

IP TELEFONIJA

Poslovni sistem IP telefonije z naprednimi funkcijami omogoča nižje stroške kot pri klasični telefoniji, brezplačne klice med poslovnimi enotami podjetja doma in v tujini, brezplačno instalacijo, izobraževanje in vzdrževanje s strani naše izkušene ekipe, popolno integracijo telefona, računalniškega okolja, interneta.

Pri MegaTel razumemo vašo potrebo po učinkovitosti in optimizaciji delovne opreme, zato vam ponujamo raznolik nabor telekomunikacijske opreme in pripomočkov, ki vam bodo pri vašem delu v nenadomestljivo pomoč.

Mega M d.o.o.
diamantni sponzor 21. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.