Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Strokovni članek Seyfor d.o.o.: Nova podoba, ista ekipa. Ostajamo blizu.

Podjetje Seyfor se na letošnjem kongresu prvič predstavlja s prenovljeno podobo njihovih programskih rešitev Saop, Minimax in Opal, Vasco zaenkrat ostaja nespremenjen. Podjetje združuje izkušnje 36-letne tradicije in ekipe že 270 strokovnjakov.

Podjetje Seyfor ni novinec na trgu ponudnikov programskih rešitev. Gre za sorazmeroma novo ime največjega ponudnika lastnih rešitev, podjetja Saop d.o.o., ki je pod eno streho združil programerske hiše VASCO, Opal in MIT informatika.

Namen preimenovanja in preoblikovanja je, da se podjetja in produkti v okviru mednarodne skupine združijo pod enotno blagovno znamko, ki bo s tem lažje nastopala na tržišču. Nova podoba je sveža, dinamična in mladostna, ostaja pa vsebina programov in ljudje, ki za njimi stojijo.

V Seyforju še naprej zagotavljajo 100 % usklajenost programov z veljavno zakonodajo, z združevanjem izkušenj vseh strokovnih ekip pa že oblikujejo nove sodobne rešitve.

Združitev znanja različnih ekip hkrati pomeni, da Seyfor lahko hitreje pokrije potrebe organizacij različnih velikosti in panog, od malih podjetnikov do srednje velikih podjetij ter državnih ustanov.

Za letošnji Kongres izvajalcev računovodskih storitev si je podjetje zadalo tri ključne misli:

<Poslušamo.> Povratne informacije uporabnikov tudi v prihodnje ostajajo pomembno gonilo razvoja.

<Povezujemo.> Povezujejo se s poslovnimi partnerji, s katerimi jih družijo skupne vrednote. Namen njihovega povezovanja pa je zagotoviti uporabniku najboljšo rešitev za poslovne izzive.

<Ostajamo blizu.> Ne glede na to, da je podjetje zraslo in bilo letos nominirano za Zlato gazelo, ostajajo »domači«. Vzdržujejo prijaznost, odzivnost in zanesljivo podporo njihovim uporabnikom.

Prihodnost podjetja je nedvomno usmerjena v povezovanje in s tem večanje dodane vrednosti za uporabnike. Z vlaganjem v inovacije Seyfor načrtuje postopno prehajanje v oblačne rešitve. Ustvariti nameravajo najboljšo rešitev v oblaku za mala in srednje velika podjetja v regiji Adriatic.


Avtor: Seyfor d.o.o., diamantni sponzor 25. Kongresa izvajalce računovodskih storitev

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.