Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Vabilo na 24. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Vabimo vas, da se nam pridružite na 24. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki bo 6. in 7. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

 

Najpomembnejši dogodek s področja računovodstva v Sloveniji se bo letos izvajal pod geslom »V koreninah je moč za rast«. Korenine imajo v naravi posebno vlogo. Pomembne so, ker rastline oskrbujejo s hranilnimi snovmi, ki zagotavljajo rast in razvoj rastline.

 

Če to apliciramo na zaposlene v računovodske servise, smo mi korenine oz. znanje in moč, ki svoje stranke oskrbujete z informacijami, izračuni, poročili, nasveti in ostalimi storitvami. Smo kompetenten sogovornik poslovodstvu podjetij. Storitve računovodstva so nujne za učinkovito delovanje in poslovanje vsakega pravnega subjekta, saj dobro vodena računovodska funkcija zagotavlja pravočasne, točne in ustrezne informacije za odločanje.

 

Za nami je še eno zahtevno leto, pred nami pa negotovi časi, ki bodo spet preizkušali naše sposobnosti za prilagodljivost. Nismo le računovodje, knjigovodje, velikokrat smo tudi psihologi, tolažniki, arbitri svojim strankam. Zato je pomembno, da se izobražujemo in se opolnomočimo za vlogo strateških partnerjev podjetij.

S pomočjo strokovnih tem kongresa bomo okrepili svoje korenine z novim znanjem za vse izzive, ki nas še čakajo, da bomo dobro pripravljeni nanje. Hkrati se bomo tudi družili in izmenjavali neprecenljive izkušnje iz prakse. Zato že 24. leto zapored pripravljamo Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki predstavlja najpomembnejši dogodek za našo stroko.

 

Kongres je razprodan s 360 prijavami udeležencev iz računovodskih servisov in računovodskih oddelkov podjetij iz vse Slovenije.

 

24. Kongres izvajalcev računovodskih storitev bosta v četrtek, 6. oktobra, ob 9.30 uri s pozdravnim govorom otvorila g. Aleksander Štefanac, predsednik GZS-Zbornice računovodskih servisov in mag. Aleš Cantarutti, generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije.

 

Program kongresa je v celoti objavljen na naši spletni strani:

https://kongres-zrs.gzs.si/vsebina/24-Kongres-IRS/Program

 

Predstavniki medijev se lahko kongresa udeležijo brezplačno.

 

Za več informacij o kongresu in organizacijo intervjujev s predavatelji se obrnite na:

Polonca Podgoršek, direktorica GZS - Zbornica računovodskih servisov

telefon: 01 5898 316

e-pošta: zrs@gzs.si

 

 

Vljudno vabljeni!

 

Polonca Podgoršek                                                                                   Aleksander Štefanac

direktorica ZRS                                                                                          predsednik ZRS

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.