Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Ponudba sponzorjem na 20. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev

Ponudba sponzorjem na 20. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev

V želji, da bi udeležencem kongresa zagotovili čim več dodatnih informacij in dogodkov, vam vabimo, da v okviru obkongresnega dogajanja predstavite svojo ponudbo.

Izkoristite priložnost in postanite sponzor kongresa

KDO SMO? Zbornica računovodskih servisov (ZRS) je vseslovenska organizacija podjetij in samostojnih podjetnikov, ki združuje izvajalce računovodskih storitev. Skrbi za ugled in strokovnost računovodske dejavnosti ter ščiti in zastopa interese svojih članov. Naloge ZRS so tudi izobraževanje svojih članov in mednarodno povezovanje. Pomen in vloga računovodskih servisov v širšem gospodarskem prostoru, še posebej na področju malega gospodarstva, iz leta v leto narašča. Ustrezne in kakovostne računovodske informacije so tudi izrednega pomena za kakovostne poslovne odločitve podjetnikov. Finančnih in poslovnih odločitev poslovodstva pa si brez računovodskih informacij sploh ne moremo več predstavljati.

KAM VAS VABIMO? Vabimo vas k sponzorstvu kongresa, saj je to odlična priložnost, da izstopite iz množice in si zagotovite mesto med vodilnimi. Vsakoletni kongres je zagotovo najpomembnejši letni dogodek dejavnosti računovodskih servisov, zato ne zamudite priložnosti in nagovorite svoje potencialne stranke. Poleg atraktivnih vsebin in strokovnih delavnic bomo tudi letos v okviru večernega dela kongresa podelili certifikate Strokovni vodja računovodskega servisa. Lansko leto se je kongresa udeležilo več kot 250 strokovnjakov s področja računovodstva.

ZAKAJ SODELOVATI?
- ker imate priložnost spoznati vplivne strokovnjake iz dejavnosti izvajalcev računovodskih storitev;
- ker lahko osebno nagovorite potencialne stranke in jim predstavite svoje produkte;
- ker imate tako več možnosti za utrditev svojega položaja na trgu med obstoječimi strankami in priložnost, da navežete stik z novimi;
- ker imate priložnost za predstavitev vašega podjetja v okolju, kjer vsi iščejo najsodobnejše in učinkovite informacijske in poslovne rešitve.

KOGA NAGOVARJATE?
- zaposlene iz računovodskih servisov, ki imajo v povprečju od 30 do 50 strank in tako s svojim znanjem in vedenjem kot nosilci informacij pomembno ozaveščajo številna druga podjetja. Stranke računovodskih servisov so mikro, mala in srednje velika podjetja z do 50 zaposlenimi. Ocenjujemo, da člani ZRS posredno vplivajo na 25.000 podjetij in samostojnih podjetnikov v Sloveniji.
- zaposlene iz večjih slovenskih podjetij, ki imajo lastne računovodske oddelke in katerih zaposleni se izobražujejo v sklopu kongresa. 

Vsebine na Kongresu izvajalcev računovodskih storitev so izredno kakovostne ter imajo visoko uporabno vrednost za vse strokovnjake na področju računovodstva, ne glede na obliko delovanja.

Seznanite se s sponzorskimi paketi, ki vam zagotavljajo vidnost in razpoznavnost na kongresu:
- diamantni sponzor
- zlati sponzor
- srebrni sponzor
- bronasti sponzor
- možnosti sodelovanja kot sponzor registracije, sponzor osvežitve, sponzor večernega sprejema, sponzor odmora s kavo, sponzor podelitve certifikatov, sponzor konferenčnega gradiva itd.


Informacije:

Proevent d.o.o.
Dunajska cesta 10
1000 Ljubljana

Tihomir Kovačič
T: 01/3003 208
GSM: 041/626 826
E: tihomir.kovacic@proevent.si

Melita Remškar 
T: 01/3003 219 
GSM: 041/861 111
E: melita.remskar@proevent.si 


Z znanjem do prednosti že 20. leto!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.