Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Podeljena priznanja Naj računovodski servis 2011 v treh kategorijah

 S podelitve priznanjNaj računovodski servis 2011

Portorož, 4. oktober 2011 – V Portorožu podelili priznanja Naj računovodski servis 2011 v kategorijah mali, srednji in veliki podjetjem MDS Jovanović & Javernik d.o.o. (mali), Apo vizija d.o.o. (srednji) in Unija d.d. (veliki)

Zbornica računovodskih servisov je letos že četrtič organizirala izbor »Naj računovodski servis« z namenom, da v poslovni javnosti širi zavedanje o pomenu kakovostnega računovodskega servisa.

Na slavnostni podelitvi, ki je potekala v okviru 13. Kongresa računovodskih servisov v Portorožu, je Aleksander Štefanac, predsednik zbornice, izročil plaketo in kipec:

  • v kategoriji MALI: MDS JOVANOVIĆ & JAVERNIK d.o.o.
  • v kategoriji SREDNJI: APO VIZIJA d.o.o.
  • v kategoriji VELIKI: UNIJA d.d.

Prejemnike priznanj tudi letos odlikujejo dolgoletna tradicija in stabilno poslovanje, širok spekter strank, uporaba naprednih računalniških tehnologij, zlasti pri komunikaciji in izmenjavi podatkov s strankami. Pri vseh treh zmagovalcih je izpostavljena izjemna skrb za visoko strokovno usposobljenost in permanentno izobraževanje zaposlenih.

Dobitnika priznanja za Naj računovodski servis v kategoriji MALI, MDS Jovanović & Javernik Trbovlje, nudi celovite storitve strankam z različnimi dejavnostmi. Odlikuje jih hitra odzivnost, posebej pa so ponosni, da lahko s strankami komunicirajo tudi v nemškem jeziku, kar jim daje dodatne možnosti za široko paleto strank, tudi takih s tujimi lastniki in poslovodstvom. Kljub temu, da so majhen servis, pa za stranke poskrbijo v celoti ter jih vsak mesec sproti obveščajo o podatkih o njihovem poslovanju.

Za zmagovalca v kategoriji SREDNJI, podjetje Apo vizija d.o.o., je značilna raznovrstna ponudba, v zadnjem času pa postajajo specializirani tudi za proračunske uporabnike. Predvsem so ponosni, da stranke obravnavajo individualno, saj dobro poznajo poslovanje vsakega posameznega naročnika. Storitve izvajajo z moderno tehnologijo, stremijo pa k čim večjemu obsegu brezpapirnega poslovanja, ki nudi predvsem višjo dodano vrednost.

Unija d.d., prejemnik priznanja v kategoriji VELIKI, odlikujejo celovite visokokakovostne storitve, sodobna organizacija delovnega procesa in sodobne informacijske storitve z brezpapirnim poslovanjem, podprtim z dovoljenjem Arhiva Slovenije. Zaposlujejo vrhunske strokovnjake s področja računovodstva, davkov, kadrov in notranje revizije, ki lahko skrbijo tudi za najzahtevnejše stranke. V podjetju krepijo tudi socialne elemente družbene odgovornosti, v letu 2011 so pridobili tudi polni certifikat družini prijaznega podjetja.

Unija ima svoje poslovalnice tudi v Srbiji, na Hrvaškem, v BiH in v Črni Gori. Tako lahko slovenskim podjetjem, ki tam poslujejo, nudijo ustrezno podporo.

Ocenjevanje in izbor za Naj računovodski servis 2011 v vseh treh kategorijah je izvedla neodvisna strokovna komisija v sestavi:

  • doc. dr. Tatjana Horvat, predavateljica na Fakulteti za management v Kopru in vsebinski vodja izobraževanj s področja Davki, računovodstvo in finance pri Akademiji Finance
  • mag. Aleksander Igličar, višji predavatelj, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani
  • mag. Romana Logar, direktorica AJPES
  • Alenka Maher, Kadrovski inženiring, KI d.o.o., samostojna svetovalka za kadrovsko področje, univ.dipl.psih.
  • dr. Branko Mayr, dekan Visoke šole za računovodstvo, pooblaščeni revizor

Izbor Naj računovodski servis je ena od aktivnosti Zbornice računovodskih servisov, s katero lahko računovodski servisi sami veliko doprinesejo k promociji dejavnosti, s tem pa tudi k zavedanju podjetnikov o pomenu kvalitetnega računovodskega servisa.

Za več informacij obiščite http://najrs.gzs.si/slo/ ali nas kontaktirajte na tel. 051 622 092 ali e-pošta zrs@gzs.si.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.