Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Ponudba sponzorjem na 16. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev

V želji, da bi udeležencem kongresa zagotovili čim več dodatnih informacij in dogodkov, vam vabimo, da v okviru obkongresnega dogajanja predstavite svojo ponudbo.
 

Izkoristite priložnost in postanite sponzor kongresa

KDO SMO? Zbornica računovodskih servisov (ZRS) je vseslovenska organizacija podjetij in samostojnih podjetnikov, ki opravljajo dejavnost računovodskih servisov. Skrbi za ugled in strokovnost računovodske dejavnosti ter ščiti in zastopa interese svojih članov. Naloge ZRS so tudi izobraževanje svojih članov in mednarodno povezovanje. Pomen in vloga računovodskih servisov v širšem gospodarskem prostoru, še posebej na področju malega gospodarstva, iz leta v leto narašča. Ustrezne in kakovostne računovodske informacije so tudi izrednega pomena za kakovostne poslovne odločitve podjetnikov. Finančnih in poslovnih odločitev poslovodstva pa si brez računovodskih informacij sploh ne moremo več predstavljati.


KAM VAS VABIMO?
Vabimo vas k sponzorstvu kongresa, saj je to odlična priložnost, da izstopite iz množice in si zagotovite mesto med vodilnimi. Vsakoletni kongres je zagotovo najpomembnejši letni dogodek dejavnosti računovodskih servisov, zato ne zamudite priložnosti in nagovorite svoje potencialne stranke. Poleg atraktivnih vsebin in strokovnih delavnic bomo tudi letos v okviru večernega dela kongresa razglasili in podelili priznanja Naj računovodski servis 2014. Lansko leto se je kongresa udeležilo 190 strokovnjakov s področja računovodstva.


KAJ VAM OMOGOČAMO?
Sodelovanje na kongresu vam poleg možnosti izobraževanja in usposabljanja prinaša številne priložnosti na različnih področjih:

 • neposredna interakcija z vplivnimi udeleženci in strokovnjaki iz dejavnosti računovodskih servisov;
 • priložnost za predstavitev vašega podjetja v okolju, kjer vsi iščejo najnovejše in učinkovite informacijske in poslovne rešitve;
 • priložnost za povečanje prisotnosti na trgu, sklepanje in utrditev pomembnih odnosov z drugimi podjetji;
 • nevsiljiv način komunikacije z ljudmi, na katere, bolj kot tradicionalno oglaševanje, vtis naredi oseben nagovor in ciljno usmerjeno sporočilo;
 • visoka kakovost vsebin s priznanimi predavatelji.
   

KOGA NAGOVARJATE?

 • Računovodske servise, ki imajo v povprečju od 30 do 50 strank ter s svojim znanjem in vedenjem kot nosilci informacij pomembno vplivajo na obnašanje in ozaveščanje drugih podjetij. Stranke računovodskih servisov so mikro, mala in srednje velika podjetja z do 50 zaposlenimi. Ocenjujemo, da računovodski servisi, ki so člani ZRS, posredno vplivajo na 25.000 podjetij in samostojnih podjetnikov v Sloveniji.
 • Večja slovenska podjetja, ki imajo lastne računovodske oddelke in katerih zaposleni se izobražujejo v sklopu Kongresa izvajalcev računovodskih storitev. Vsebine na kongresu so namreč izredno kakovostne ter imajo visoko uporabno vrednost za vse strokovnjake na področju računovodstva, ne glede na obliko delovanja.
   

Seznanite se s sponzorskimi paketi, ki vam zagotavljajo vidnost in razpoznavnost na kongresu:

 • diamantni sponzor
 • zlati sponzor
 • srebrni sponzor
 • bronasti sponzor
 • možnosti sodelovanja kot materialni sponzor, sponzor pogostitve, sponzor kongresnih torb, sponzor jutranje kavice (ali odmorov s kavo), sponzor podelitve priznanj itd.


Informacije:

Proevent d.o.o.
Tihomir Kovačič
Tel.: 01/3003 208
e-pošta: tihomir.kovacic@proevent.si

Z znanjem do prednosti že 16. leto!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.