Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Novice


Arhiv: Strokovni članek Mega M d.o.o.: Ko kličejo izzivi, se oglasimo

Težko si predstavljamo poslovno komunikacijo brez elektronske pošte, mobilne telefonije in drugih možnosti. Te tehnologije so vpletene v vse ključne procese v podjetju, od tistih vsakdanjih do usodnih, zato je ključna prava ponudba informacijsko- komunikacijske tehnologije (IKT) in strokovnjakov, ki se bodo z vašimi izzivi navdušeno spopadli.

Velenjsko podjetje Mega M že od leta 2002 pomagamo domačim in tujim podjetjem do večje učinkovitosti in boljše komunikacije v poslovnem okolju. Danes smo eno od vodilnih na področju sodobnih fiksnih in mobilnih komunikacij ter naprednih tehnologij, ki vodijo v prihodnost medosebnega komuniciranja. Pod blagovno znamko MegaTel ponujamo rešitve in storitve za poslovne in zasebne uporabnike.

Med široko paleto MegaTel storitev za odzivno in učinkovito poslovanje spadajo mobilna telefonija, IP telefonija, televizija prek interneta, dostop do interneta, računalništvo v oblaku in eMobilnost. Kot aktivni akter trajnostne mobilnosti, smo pred kratkim uvedli storitev eMobilnost, ki predstavlja mrežo sodobnih e-polnilnic za javno in domačo uporabo, platformo za upravljanje, pregled, nadzor in takojšnje obračunavanje storitev e-polnilnice preko naše Mega Mobility aplikacije na mobilnem telefonu. 

Učinkovita in jasna komunikacija za poslovne uporabnike

Zmogljiv mobilnik je neprecenljivo poslovno orodje, saj nam omogoča večopravilnost in organiziranost ter številne informacije na dosegu roke. Za popolni izkoristek potrebujemo predvsem stabilno in kakovostno omrežje, ki ga strankam MegaTel tudi ponuja. Konferenčni klici in prenos priponk brez zapletov kjerkoli in kadarkoli, niso naključje.

MegaTel je pametna izbira za vse uporabnike, ki želijo vrhunsko kakovost delovanja mobilnih komunikacij. Storitve ponujamo na omrežju z največjo pokritostjo prebivalstva, ki obsega kar 99 %, paketi pa so razvrščeni glede na tip uporabnika – od enostavnih do tistih bolj zahtevnih.

Če je nekdaj IKT zgolj lajšala delovna opravila, danes predstavlja orodje, ki lahko optimizira delovne procese. Ključno je, da se tovrstne optimizacije lotite s strokovnjaki, ki smo resnično doma v svetu sodobnih IKT rešitev, hkrati pa vaše izzive obravnavamo individualno. Pristop podjetja Mega M temelji na strokovni prilagoditvi potrebam poslovnih partnerjev skozi temeljito analizo in stroškovno optimizacijo ob hkratnem zagotavljanju brezhibnosti storitev, varnosti in tehnične podpore. Storitve MegaTel odlikuje nenehna tehnološka ozaveščenost z novostmi in posodabljanjem poslovanja, ki poslovnim partnerjem omogoča, da so vedno v koraku s časom, kar dokazujejo tudi pozitivni odzivi naročnikov.

Povezani mednarodno

Podjetje Mega M posluje tudi onkraj naših meja. Pohvalimo se lahko s poslovnimi enotami v Sloveniji, Avstriji in na Hrvaškem. Visoko učinkovitost storitev zagotavljamo z odgovornostjo in skrbjo. Naši strokovnjaki, predvsem inženirji računalništva in informatike iz Slovenije in tujine, soustvarjajo prihodnost komuniciranja. Zato bodite pripravljeni in izberite napredne komunikacijske rešitve, ki zagotavljajo le najboljše za vašo prihodnost. Več informacij najdete na naši spletni strani www.megatel.si, kjer smo vam na voljo tudi za kakršnakoli vprašanja.

Če imate izziv, nas kontaktirajte in se z veseljem oglasimo!

Avtor: Mega M d.o.o., diamantni sponzor 22. Kongresa IRS in 13. Zbora članov ZRS

 

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.