Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Izjave udeležencev 

Kongres izvajalcev računovodskih storitev

V letnem planerju imamo za osrednji strokovni dogodek – Kongres izvajalcev računovodskih storitev – vedno vnaprej rezerviran termin. Aktualne strokovne teme, praktični napotki in usmeritve, izmenjava mnenj in druženje s stanovskimi kolegi, ugodna cena za člane ... Vse to so prednosti, zaradi katerih se kongresa z veseljem udeležujemo že vrsto let.
Darja Povšič Peršolja, direktorica Contall d.o.o.

 

 

 

Kongres izvajalcev računovodskih storitev je osrednji dogodek za vse računovodske servise in se ga z veseljem redno udeležujem. Na kongres pridemo vsi, ki nekaj pomenimo v računovodstvu. To je top dogodek z vrhunsko organizacijo in programom, ki ga oblikujejo odlični predavatelji in sponzorji. Udeležencem kongresa nudi priložnost za mreženje, gradnjo odnosov, spoznavanje konkurence in potencialnih poslovnih partnerjev. Predvsem mi je všeč odprta komunikacija med FURS, AJPES in drugimi inštitucijami, s katerimi vsakodnevno delamo in lahko oblikujemo predloge za optimizacijo dela in zmanjševanje administracije. Predavatelji izbirajo aktualne teme in vedno pridobim informacije, ki jih lahko takoj uporabim v praksi. Predvsem pa je ta kongres zame vsakič znova potrditev, da smo v koraku s časom. Ker verjamem v moč povezovanja in sodelovanja, se vedno znova veselim tega srečanja.
Erika Kostanjšek, e3plus Erika Kostanjšek s.p.

 

Kongres nam pomeni prijetno in strokovno druženje ter izmenjavo mnenj. Tu se vsako leto zberemo vsi, ki nam je to pomembno. Za letošnji kongres gre pohvala celotni organizaciji in pestremu programu. Posebej pa smo se nasmejali skeču na večerni zabavi.
Ekipa Biro Bonus d.o.o.

 

 

 

Kongres tudi v znamenju družine in spodbujanje podjetništva med generacijami. 
Na kongres sta prišli skupaj, po nove izkušnje in znanstva. Hči Antonina namreč v svoje roke prevzema družinsko podjetje. Dogodek je odlična priložnost, da spozna tudi kolege v dejavnosti.
Antonina Mirtič in Ljubica Kleindienst , Alfamirgal d.o.o.

 

 

 

Vsako leto se z veseljem udeležimo kongresa in vsako leto v večjem številu. Koristna predavanja, dobra družba in (seveda neizogibna) večerna sprostitev. Komaj čakamo naslednje leto!
Špela Vidmar, Računovodski servis ZEUS d.o.o.

 

 

 

Podjetje v katerem delam, se udeležuje kongresov že sedem let. Všeč mi je, da imajo vsa predavanja v okviru kongresa poleg teoretičnega dela še praktične primere, ki te dodatno motivirajo k razmišljanju. Poleg strokovnih tem so zanimiva tudi motivacijska predavanja.
Kongres je dogodek, na katerem se zbere večji del naše stroke. Želim si, da bi se kongresa udeležilo še več izvajalcev računovodskih storitev, ker samo združeni, lahko nekaj dosežemo.
Darko Vollmaier, Dopika d.o.o., Maribor

Kongresi so mi všeč, ker programski del vedno vključuje akutne teme, ki jih podajajo dobri predavatelji. Tako predavanja niso nikoli suhoparna. Na kongresih vedno poglobim določena strokovnega znanja in se seznanjam z novitetami na zakonodajnem področju.
Vse to je pomembno, ker v času ko je stroka pred izzivom globalizacije, nenehnim spremembam zakonodaje, IT tehnologije in trenutnega ekonomskega položaja Slovenije, je dobro vedeti, kje so tvoje prednosti in slabosti ter kaj potrebuješ, da si ali postaneš vodilni v stroki.
Seveda pa kongres ni samo poslušanje tem v predavalnici, ampak tudi vključuje dobro organizirano zabavno druženje.
Špela Kumelj, Registrator d.o.o., Ljubljana

 

 

Kongresa se udeležujem od leta 2009. V programskem delu kongresa so mi najbolj zanimive aktualne teme podane s strani strokovnjakov, ki s svojimi predavanji potrdijo ali pa tudi razjasnijo moje dileme. Zato Kongres zame predstavlja zaključeno celoto vseh izobraževanj v določenem letu.
Poleg strokovnih tem je kongres tudi mesto za druženje s kolegi iz stroke. V času trajanja kongresa se pogovarjamo o težavah in aktualnih temah ter skupaj iščemo rešitve.
Barbara Godler, Saldo plus d.o.o., Kranj

 

 

Zadovoljna sem z organizacijo dogodka in prikazanim dogajanjem. Strokovna predavanja so bila aktualna in izbrana, še posebej mi je bilo všeč predavanje za dušo na koncu.
Ema Gorišek, Amulet d.o.o., Maribor