Kongres izvajalcev računovodskih storitev

O Kongresu izvajalcev računovodskih storitev 2024

Kongresni center Thermana Laško, 10.-11. oktober 2024

Rdeča nit letošnjega kongresa je Računovodstvo smo ljudje.

Storitve računovodskega servisa so bistvenega pomena za poslovno uspešnost podjetij in samostojnih podjetnikov posameznikov. V kompleksnem in negotovem svetu, morajo podjetniki pravočasno uporabiti računovodske informacije in sprejemati odločitve, če želijo upravljati različna tveganja in biti uspešni.
Tega se zavedajo zaposleni v računovodskih servisih, ki vsak dan soustvarjajo gospodarski napredek podjetnikov s pomočjo pravočasnih, točnih in ustreznih informacij za odločanje.

S pomočjo strokovnih tem, najnovejših trendov v dejavnosti in praksami bomo na kongresu pogledali v prihodnost. Z novim znanjem bomo bolje pripravljeni na vsakodnevne izzive. Opolnomočimo se za vlogo strateških partnerjev podjetij.
Kongres izvajalcev računovodskih storitev je tako priložnost za izobraževanje, mreženje in izmenjavo dobrih praks med računovodskimi strokovnjaki ter posledično razvoj in dvig kakovosti računovodskih storitev.

Kongres ponuja tudi priložnost za izpostavitev podjetij, sponzorjev, da vam predstavijo svoje produkte, storitve in rešitve.

Zato že 26. leto zapored pripravljamo Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki predstavlja najpomembnejši dogodek za našo stroko. Lansko leto je kongres obiskalo rekordnih 386 udeležencev iz računovodskih servisov in računovodskih oddelkov podjetij iz vse Slovenije.

Prav lepo vas vabiva na tradicionalni dogodek. Skupaj smo močnejši.

Polonca Podgoršek                                           Aleksander Štefanac
direktorica ZRS                                                   predsednik ZRS


Kongres izvajalcev računovodskih storitev je osrednji letni dogodek ZRS in je namenjen predstavitvi najaktualnejših tem s področij, ki neposredno vplivajo na opravljanje dejavnosti izvajalcev računovodskih storitev.

Komu je namenjen:
Kongres je namenjen tako zaposlenim v računovodskih servisih kot tudi zaposlenim v računovodskih oddelkih podjetij.

Namen kongresa:
je udeležencem ponuditi visoko kakovost aktualnih strokovnih vsebin s priznanimi domačimi predavatelji.
Kongres je priložnost tudi za tradicionalno srečanje računovodskih izvajalcev, ko si s kolegi izmenjujete mnenja in izkušnje, ob tem pa se imate lepo v prijetnem okolju.

V okviru večerne prireditve 10. 10. 2024 slovesno podelimo certifikate Strokovni vodja računovodskega servisa.

Kongres bo potekal 10. in 11 oktobra 2024 v Kongresnem centru Thermana Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, Slovenija. 
Pot do lokacije in zemljevid je na voljo tukaj.

Preberite še: Program 26. Kongresa IRS >>