Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Predavatelji 13. Zbora članov ZRS


Anja Križnik Tomažin, 

univ. dipl. ekonomistka, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, certificirana executive in Jungian coach-inja ter SDI mojstrica

Njena življenjska strast je s polno mero energije ljudem pomagati izvleči iz njih najboljše, saj verjame, da se vsi potenciali skrivajo v nas samih.
Anjino široko znanje in bogate izkušnje na področju trenerstva in coachinga so rezultat 14 let dolge uspešne kariere televizijske voditeljice, 14 let dela trenerke, fasilitatorke in predavateljice ter strastne iskalke znanja o različnih načinih komuniciranja in metodah coachinga v zadnjih 8 letih.
Svoje znanje prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komuniciranja ter osebne in poslovne rasti.Primož Marolt, 

Triglif d.o.o.

Primož Marolt je direktor in ustanovitelj podjetja TRIGLIF d.o.o. Po izobrazbi je ekonomist, podjetjem pa že več kot dvajset let svetuje in pomaga pri digitalizaciji poslovnih procesov, izvedbi rešitev s področja informacijske infrastrukture, integracije poslovnih aplikacij in uvajanju sistemov za podporo odločanju.

 


Dušanka Uhan

Finančna uprava Republike Slovenije

je diplomirana ekonomistka zaposlena na Generalnem finančnem uradu. Pri svojem delu se ukvarja predvsem z obdavčitvijo dohodkov iz zaposlitve njeno področje dela je obdavčitev dohodkov z davčnim odtegljajem in prispevki za socialno varnost. Sodeluje tudi v medresorski delovnih skupinah, ki se tičejo področja dela, ki ga opravlja in pripravlja pojasnila za objavo na spletnih straneh FURS. Prav tako izvaja strokovna predavanja za uslužbence FURS v zvezi z dohodnino in prispevki za socialno varnost.

Preberite še: Program 13. Zbora članov ZRS >>

PRIJAVE

Prijavite se lahko preko elektronskega obrazca tukaj.