Kongres izvajalcev računovodskih storitev

O Kongresu izvajalcev računovodskih storitev 2021

Kongresni center Thermana Laško, 7.-8. oktober 2021

"Skupaj ustvarjamo prakso brez ovir"


Spremembe in ovire so stalnica naše dejavnosti. Zadnji dve leti je epidemija COVID-19 dodatno preizkušala naše sposobnosti za prilagodljivost.

Storitve računovodstva so nujne za učinkovito delovanje in poslovanje vsakega pravnega subjekta, saj dobro vodena računovodska funkcija zagotavlja pravočasne, točne in ustrezne informacije za odločanje. Uporabniki naših storitev že kar nekaj časa od nas ne pričakujejo samo »knjiženja« in računovodskega spremljanja njihovega poslovanja, ampak potrebujejo našo vsebinsko podporo na področju strateškega razmišljanja ter postavitvi ciljev razvoja podjetja. Glavno razvojno usmeritev sedaj in v prihodnjih letih predstavlja digitalizacija poslovanja, ki na eni strani predstavlja priložnost za naše stranke in za vse nas, na drugi strani pa od nas zahteva nadgradnjo na področju znanja in storitev, ki jih ponujamo.

Zato že 23. leto zapored pripravljamo tradicionalni Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki predstavlja najpomembnejši dogodek za našo stroko. Lansko leto je kongres v covid-19 razmerah obiskalo 220 udeležencev iz računovodskih servisov in računovodskih oddelkov podjetij iz vse Slovenije.

Prav lepo vas vabiva na dogodek.

Polonca Podgoršek                                           Aleksander Štefanac
direktorica ZRS                                                   predsednik ZRS


Kongres izvajalcev računovodskih storitev je osrednji letni dogodek ZRS in je namenjen predstavitvi najaktualnejših tem s področij, ki neposredno vplivajo na opravljanje dejavnosti izvajalcev računovodskih storitev.

Komu je namenjen:
Kongres je namenjen tako zaposlenim v računovodskih servisih kot tudi zaposlenim v računovodskih oddelkih podjetij.

Namen kongresa:
je udeležencem ponuditi visoko kakovost aktualnih strokovnih vsebin s priznanimi domačimi predavatelji.
Kongres je priložnost tudi za tradicionalno srečanje računovodskih izvajalcev, ko si s kolegi izmenjujete mnenja in izkušnje, ob tem pa se imate lepo v prijetnem okolju.

V okviru večerne prireditve slovesno podelimo certifikate Strokovni vodja računovodskega servisa.

Kongres bo potekal 7. in 8. oktobra 2021 v Kongresnem centru Thermana Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, Slovenija. 
Pot do lokacije in zemljevid je na voljo tukaj.

Preberite še: Program 23. Kongresa IRS >>