Kongres izvajalcev računovodskih storitev

 

Tanja Bohl, 

Odvetniška pisarna Bohl d.o.o.

Odvetnica Tanja Bohl je direktorica in ustanoviteljica Odvetniške pisarne Bohl v Ljubljani. Specializirana je za področje delovnega prava. Trenutno zaključuje specialistični študij s področja delovnega prava in prava socialne varnosti pri Pravni fakulteti v Ljubljani. Svoje široko strokovno znanje in praktične izkušnje deli že vrsto let z izvajanjem mnogih strokovnih seminarjev in izobraževanj, poleg tega je tudi avtorica najrazličnejših strokovnih in znanstvenih člankov. V okviru odvetniške pisarne strankam svetuje v zvezi z najkompleksnejšimi vprašanji in primeri s področja delovnega prava.

 

dr. Sabina Đuvelek, 

Level up

Dr. Sabina Đuvelek  je direktorica podjetja Level up, ki se ukvarja z razvojem vodij in zaposlenih z namenom spodbujanja proaktivnosti zaposlenih, sprejemanja odgovornosti in agilnega mišljenja ter vedenja. Kot organizacijska psihologinja razvija in implementira strokovne izobraževalne programe, ki vplivajo na organizacijske navade in navade zaposlenih, z namenom doseganja dolgoročnih sprememb na samo kulturo organizacije. Predava na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani in sicer je nosilka predmeta Organizacijski laboratorij. Je tudi ena od ustanovnih članov slovenske podružnice "EMCC - European Mentoring and Coaching Council" in članica strokovnega odbora "SCZ - Slovesko coaching združenje".dr. Matjaž Prusnik

Zveza računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije

Samostojni strokovni svetovalec za področje gospodarstva in direktor strokovne službe Zveze RFR.

   

Boštjan Špehonja

PRO.ASTEC d.o.o.

Boštjan Špehonja je višji svetovalec informacijske varnosti ter vodja področja kibernetske varnosti v podjetju PRO.ASTEC d.o.o s kar nekaj mednarodno priznanimi certifikati na področju etičnega hekanja (Certified Ethical Hacker – Master, Certified Network Defense Arcihtect, Security+, CEH Practical, CompTIA Advanced Security Practitioner ce, CompTIA CySA+). Ima širok nabor izkušenj, saj mu je pregled svojega IKT okolja zaupalo že preko 150 organizacij, kot so podjetja s kritično infrastrukturo, banke, zavarovalnice, ministrstva, ter številna druga. Izvaja tudi izobraževanja in delavnice na temo varne uporabe interneta in etičnega hekanja. Predaval je na vseh največjih konferencah informacijske varnostni v Sloveniji. Je soustanovitelj fundacije SICEH (Slovenian Certified Ethical Hackers) ter gostujoči strokovnjak na Univerzi v Mariboru in Gea Collegu. 


 

 

 

PRIJAVE

Prijavite se lahko preko elektronskega obrazca tukaj.