Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Predavatelji 12. Zbora članov ZRS


Mag. Joži Češnovar, odvetnica in partnerka družbe Jerman&Bajuk d.o.o.

je odvetnica in partnerka družbe Jerman&Bajuk d.o.o. Družba Jerman&Bajuk d.o.o. je družba, ki nudi načrtovanje, svetovanje in izvedbo storitev na davčnem, pravnem in računovodskem področju ter na področju poslovnega svetovanja. Mag. Joži Češnovar z Gospodarsko zbornico Slovenije sodeluje že vrsto let, med drugim tudi kot članica njenega strateškega sveta za davke. 

 

Mag. Mojca Kunšek, direktorica AJPES 

že šesto leto prenaša dolgoletne izkušnje v gospodarstvu tudi v vodenje Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (AJPES). Prejemnica Artemide 2014 za doprinos k ženskemu managementu, članica upravnega odbora Evropskih poslovnih registrov (EBRA) s sedežem v Bruslju, avtorica številnih člankov v različnih strokovnih medijih in habilitirana predavateljica poudarja pomen osveščanja uporabnikov in sodelovanja deležnikov. Uporabniki digitalne dobe dnevno namreč prejemajo množice informacij, pri čemer je predvsem pomembno, da so te informacije zanesljive, uradne, celovite, na enem mestu in v pravem trenutku.


Tadej Hren, SI-CERT

je zaposlen pri nacionalnem centru za odzivanje na omrežne incidente SI-CERT in je izkušen strokovnjak na področju omrežne in informacijske varnosti. Sodeloval je tudi s policijo pri kriminalističnih preiskavah vdorov v elektronske račune slovenskih podjetij in leta 2012 prejel priznanje FBI za pomoč pri preiskavi botneta.


Dragica Resman dr.med., spec.psihiatrije, vedenjsko kognitivna terapevtk

Več kot 20 let dela na psihoterapevtskem oddelku v Psihiatrične bolnišnice Begunje. Srečuje se predvsem z bolniki z depresijo, tesnobo in s stresnimi motnjami, v zadnjem času vse pogosteje tudi z izgorelimi.


Miro Zorec, direktor KRIK AKSUM Zavarovalno posredniška družba d.o.o.

je 30 let dejaven v zavarovalni dejavnosti na različnih področjih z aktivnim sodelovanjem pri razvoju dejavnosti zavarovalnega posredovanja v Sloveniji;
ustanovitelj in direktor KRIK AKSUM Zavarovalno posredniške družbe d.o.o. od leta 1991, ki v največji možni meri ščiti interes zavarovalcev v skladu s pravili zavarovalne stroke;
18 let neodvisni zavarovalni posrednik;
specialist za zavarovalne programe po meri večjih povezanih skupin zavarovalcev;
v letu 2009 eden izmed ustanoviteljev Združenja zavarovalnih posrednikov Slovenije in drugi mandat predsednik.

Preberite še: Program 12. Zbora članov ZRS >>

PRIJAVE

Prijavite se lahko preko elektronskega obrazca tukaj.