Kongres izvajalcev računovodskih storitev

"V koreninah je moč za rast"


Spoštovani člani ZRS!

letos praznujemo mali jubilej, 15. Zbor članov ZRS.

Naša interesna skupina je močna in šteje 500 računovodskih servisov. Skupaj zmoremo več, kot če zastopamo interese posamično.  Nihče drug se ne bo zavzemal za naše interese, kot bi si želeli. To lahko najboljše naredimo sami.

 

Zbor članov ZRS je vsako leto priložnost, da pregledamo dosežke preteklega leta ter izmenjamo mnenja in izkušnje. Predstavili bomo rezultate zanimivih projektov ZRS.

 

Osrednja tema zbora bo okrogla miza, ki bo obravnavala kvaliteto računovodske informacije. Uporaba kakovostnih računovodskih informacij v postopkih odločanja pripomore k sprejemanju pravilnejših odločitev in vodi k uspešnemu poslovanju. Osnovna naloga računovodske funkcije v podjetju je zagotavljati takšne informacije, ki bodo podprle odločitve poslovodstvu. Veselimo se zaključkov povabljenih govorcev okrogle mize.

 

Slogan letošnjega zbora je: »V koreninah je moč za rast«. Simbolno bomo zasadili drevo v parku Thermana Laško in na ta način naravi vrnili nekaj za ves porabljen papir pri opravljanju naše dejavnosti.

 

Seveda se bo našel tudi čas, da obeležimo 15. izvedbo dogodka. Zvečer nas bo zabaval eden in edini Klemen Slakonja & Small band.

 

Vljudno vabljeni, da se pridružite nam in svojim stanovskim kolegom v sredo, 5. oktobra 2022 v kongresni dvorani Thermana Laško

Pot do lokacije in zemljevid sta na voljo tukaj.

Polonca Podgoršek                                           Aleksander Štefanac
direktorica ZRS    predsednik ZRS

Preberite še: 

Program 15. Zbora članov ZRS >>