Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Izjave udeležencev 

Zbor članov ZRS

Všeč so nama aktualne teme in zanimiva predavanja ter predstavitve in koristni napotki sponzorjev. Veseli sva bili predstavitve dr. Matjaža Prusnika in dela Odbora za poenotenje računovodske poklicne skupine, ker se aktivnosti pomikajo naprej v smeri urejanja dobrega imena naše dejavnosti.
Mojca Vincek in Anja Mustar, Kleos d.o.o.

 

 

 

Všeč so mi zanimive teme. Na dogodku sem dobil, kar sem pričakoval.
Najbolj zanimiva mi je bila zadnja tema »Kako ubiti dumping s samopromocijo« od Dejana Roljiča. Zelo všeč pa mi je bil odmor z vizitkanjem, ker smo se udeleženci med seboj združili in se spoznali, kar se drugače verjetno ne bi.
Aljaž Vrance, Pristar računovodski servis d.o.o.

 

 

 

 

 

Zgodba o prijateljstvu: 
Spoznali sva se na lanskem kongresu ter poznanstvo stkali v prijateljstvo. Veseli sva, da je dogodek namenjen poleg izobraževanja tudi druženju. 
Na zboru članov ZRS nama je bilo najbolj všeč predavanje Dejana Roljiča, še pozno v noč sva po internetu raziskovali njegovo zgodbo. Iz poročila o delu se je videlo smernice, kaj ZRS dela, kje trenutno smo in kam gremo. Všeč nama je, da se praktično rešuje zadeve iz prakse, prav tako tudi sistemske probleme. Opazen je napredek v urejanju dejavnosti.
Nina Zadnik, Računovodska hiša Prina d.o.o. in Renata Uhan, R FAKTURRA d.o.o.