Kongres izvajalcev računovodskih storitev

"Samozavestno ustvarjamo svojo prihodnost"


Spoštovani člani ZRS!

Zadovoljni smo, da ostaja naša interesna skupina močna in šteje 500 računovodskih servisov. Dejstvo je, da skupaj zmoremo več, kot če stopamo po poti posamično.  Zbor članov ZRS je priložnost, da izmenjamo izkušnje in mnenja ter se sprehodimo skozi dosežke preteklega leta.  

Spremembe nas silijo, da izboljšujemo delovanje kot tudi kakovost storitev računovodskih servisov. Pomembno je, da sledimo razvoju ter spreminjanju tehnologije. Bodimo tisti, ki strankam nudi nujno potrebno podporo in svetovanje v prepoznavanju bodočih poslovnih tveganj ter jim pomagamo do boljših poslovnih odločitev. Le tako bomo svojo vlogo naredili nepogrešljivo. 

Tehnologije ne delujejo proti nam, ampak nam prinašajo priložnosti, da postanemo strateški svetovalci in da se ne ukvarjamo več z obilico ročnega dela. Omogočajo nam dvig učinkovitosti, znižanje stroškov, možnost obravnavanja večje količine podatkov z manj napakami in prihranek časa, da se lahko bolj posvetimo vlogi svetovalca. A sama tehnologija ni dovolj za uspeh. Pomembno je vzdrževati dobre odnose s strankami, prisluhniti pričakovanjem strank, saj od nas pričakujejo več kot v preteklosti. Mlajše generacije z novim načinom razmišljanja in redno uporabo sodobne tehnologije reagirajo hitreje. Temu se moramo prilagoditi tudi v naši dejavnosti.

Vljudno vabljeni, da se pridružite nam in svojim stanovskim kolegom v sredo, 6. oktobra 2021 v Laškem

Pot do lokacije in zemljevid sta na voljo tukaj.

Polonca Podgoršek
direktorica ZRS

Preberite še: Program 14. Zbora članov ZRS >>