Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Predavatelji 11. Zbora članov ZRS


Maja Bohorič Rade, univ.dipl.ekon., Svilar Bohorič & partnerji d.o.o.

je davčna svetovalka v podjetju Svilar – Bohorič & partnerji d.o.o. Svetuje predvsem na področju neposrednih davkov – DDPO in dohodnina – ter na področju računovodskih predpisov, kot pooblaščenka davčnih zavezancev pa sodeluje tudi v davčnih inšpekcijskih in drugih postopkih. Kot predavateljica izvaja številne seminarje in druga izobraževanja z vseh področij svojega delovanja. 

Barbara Bregar Mrzlikar, CEED Slovenija

Barbara je pred prevzemom vodenja CEED Slovenija več kot 10 let delala v podjetju HERMES SoftLab, kjer je imela priložnost spremljati podjetje skozi celoten cikel rasti od malega podjetja do gazele in končno mednarodne korporacije z več kot 800 zaposlenimi. Iz sodelavca za marketing in stike z javnostmi je tekom svoje kariere prevzela vlogo vodje strateškega marketinga ter v zadnjih letih delovala kot podpora upravi za strategijo in razvoj podjetja. Je univerzitetna diplomirana ekonomistka in je končala MBA na IEDC.

Anja Križnik Tomažin, trenerka komunikacijskih veščin

Anja Križnik Tomažin, univ. dipl. ekonomistka, trenerka komunikacijskih veščin, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, certificirana executive in Jungian coach-inja ter SDI mojstrica.
Svoje znanje že več kot deset let prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komunikacije ter osebne in poslovne rasti. Predava tudi kot gostujoča predavateljica na različnih šolah, seminarjih, srečanjih ter fakultetah (Ekonomska fakulteta, Fakulteta za upravo, FDV, Fakulteta Doba, Gea college...).
Njeni coachingi, treningi in delavnice so znane po tem, da so narejene po meri posameznika ali tima z vključitvijo mnogih metod kot so: nevro lingvistično programiranje (NLP), možganom prijazne tehnike (Brain friendly learning tehniques), coaching (AOEC), Jungian coaching, tehnike skupinskega treninga (Stonebow - People 1st training comany), teorije zavedanja odnosov (Relationship awarnes theory) in Strengths Deployment Inventory (SDI) orodij za profiliranje, ki celostno nadgradijo posameznikovo nastopanje, komuniciranje, vedenje in razmišljanje. Naziv »Executive coach« je pridobila na Akademiji za executive coaching London in deluje tudi kot poslovni in osebni coach. V zadnjih petih letih svoje znanje ves čas dopolnjuje z mnogimi mednarodno priznanimi certifikati s področja njenega delovanja, trenutno pa študira Expressive art therapy and coaching in action z dr. Avi Goren Barom.
 

Primož Marolt, Triglif d.o.o.

Primož Marolt je direktor in ustanovitelj podjetja TRIGLIF d.o.o. Po izobrazbi je ekonomist, podjetjem pa že več kot dvajset let svetuje in pomaga pri izvedbi rešitev s področja informacijske infrastrukture, integracije poslovnih aplikacij in uvajanju sistemov za poslovno poročanje.

Valerija Kunštek, FURS

Predavateljica Valerija Kunštek je leta 2003 diplomira na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in se kot štipendistka Vlade RS leta 2004 zaposlila v Carinski upravi Republike Slovenije v Sektorju za finančne zadeve in nabave, kjer je leta 2009 postala vodja Oddelka za sistem knjigovodstva obveznih dajatev. V letu 2007 je pridobila tudi naziv državni notranji revizor. V letu 2017 je postala namestnica direktorice Uprave za računovodstvo in izvršbo na Generalnem finančnem uradu. Pri svojem delu se predavateljica osredotoča na računovodstvo s področja obveznih dajatev, sistem plačevanja obveznih dajatev in postopke uveljavljanja davčnih terjatev, tako z vidika reševanja konkretnih primerov kot oblikovanja sistemskih rešitev za celotno finančno upravo. Trenutno največ časa posveča projektu poenostavitve plačevanja obveznih dajatev.

Žiga Erhatič, Mega M d.o.o.

Žiga Erhatič je eden vodilnih strokovnjakov na področju odprtokodnih strežniških sistemov in informacijske varnosti. Po zaključenem študiju informacijske varnosti je svojo poklicno pot pričel kot srednješolski učitelj in kasneje nadaljeval kot sistemski administrator v agenciji AJPES, kjer je skrbel za podatkovne sisteme Oracle in Microsoft. Z letom 2018 se je pridružil podjetju Mega M, kjer skrbi za jedrni strežniški sistem, omrežje in visok nivo varnosti ter zaščite podatkov.


Uroš Leban, Saop d.o.o.


Miha Pohar, Halcom d.d.

Miha Pohar je diplomiral je na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Prihaja iz bančnega sektorja, kjer je 10 let skrbel za poslovne uporabnike bančnih storitev. Na zadnjem delovnem mestu je bil specialist za področje faktoringa, poleg tega pa je skrbel za redna izobraževanja sodelavcev. V podjetju Halcom skrbi za razvoj potenciala na segmentu podjetij ter izvajalcev računovodskih storitev. Z močnih bančnim predznanjem in izkušnjami na področju poslovanja s podjetji je na Halcomu postal odličen vezni člen med potrebami na trgu izvajalcev računovodskih storitev in vpeljavo rešitev za avtomatizacijo njihovega poslovanja.

 

PRIJAVE

Prijavite se lahko preko elektronskega obrazca tukaj.