Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Skupaj do uspeha


Spoštovani člani ZRS,

Poslovno okolje, v katerem delujemo mi in naše stranke, se spreminja hitreje kot kdaj koli prej. Spremembe na finančnem, računovodskem in davčnem področju so še posebej v zadnjih letih redna stalnica. Vloga računovodstva ni več ista kot nekoč, poklic se spreminja! 

V naslednjem desetletju zaradi digitalizacije lahko pričakujemo preoblikovanje storitev izvajalcev računovodskih storitev. Poglavitna vloga in vpliv računovodij se kaže v ustvarjanju dodane vrednosti v gospodarstvu, zagotavljanju trajnosti poslovanja podjetij, delovanju kot nevidni poslovni partner, ki nudi nujno potrebno podporo in svetovanje. Podjetjem pomagajo prepoznati in preprečiti bodoča poslovna tveganja, posredno povečujejo naložbe in rast ter soustvarjajo nove poslovne priložnosti. Ob razvoju globalnega poslovanja morajo rasti tudi kompetence in znanja zaposlenih pri izvajalcih računovodskih storitev, da bodo pridobili zmožnost gledanja in obvladovanja širše slike.

Vljudno vabljeni, da se pridružite nam in svojim stanovskim kolegom v sredo, 9. oktobra 2019 v LaškemPot do lokacije in zemljevid sta na voljo tukaj.

Polonca Podgoršek
direktorica ZRS

Preberite še: Program 12. Zbora članov ZRS >>