Kongres izvajalcev računovodskih storitev

O Kongresu izvajalcev računovodskih storitev

Kongresni center Thermana Laško, 11.-12. oktober 2018


Naročniki računovodskih storitev so vse bolj osveščeni in informirani, zato tudi pričakujejo boljšo izkušnjo sodelovanja. Želijo, da so izvajalci računovodskih storitev vse bolj vpeti v njihovo poslovanje z namenom boljšega in proaktivnega odločanja.

Dobro računovodstvo podjetjem pomaga prepoznati in preprečiti bodoča poslovna tveganja, posredno povečuje naložbe in rast ter soustvarja nove poslovne priložnosti, zato se morajo razvoju globalnega poslovanja prilagajati tudi izvajalci računovodskih storitev s še več vlaganja v kompetence in znanje zaposlenih.

Vse te spremembe so lahko priložnost, ki izvajalce računovodskih storitev spodbujajo k izboljšavam, da še bolje prilagodijo svoje poslovne procese sodobnemu času.

Zato že 20. leto zapored pripravljamo Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki predstavlja najpomembnejši dogodek za izvajalce računovodskih storitev v Sloveniji. Lansko leto je dogodek obiskalo kar 250 udeležencev iz računovodskih servisov in računovodskih oddelkov podjetij iz vse Slovenije.

Ob tej priložnosti vas prav lepo vabiva na ta jubilejni dogodek.
Veseliva se druženja z vami! 

Polonca Podgoršek                                           Aleksander Štefanac
direktorica ZRS                                                   predsednik ZRS


Kongres izvajalcev računovodskih storitev je osrednji letni dogodek ZRS in je namenjen predstavitvi najaktualnejših tem s področij, ki neposredno vplivajo na opravljanje dejavnosti izvajalcev računovodskih storitev.

Komu je namenjen:
Kongres je namenjen tako zaposlenim v računovodskih servisih, kot tudi zaposlenim v računovodskih oddelkih podjetij.

Namen kongresa:
je udeležencem ponuditi visoko kakovost aktualnih strokovnih vsebin s priznanimi domačimi predavatelji.
Kongres je priložnost tudi za tradicionalno srečanje računovodskih izvajalcev, ko si s kolegi izmenjujete mnenja in izkušnje, ob tem pa se imate lepo v prijetnem okolju.

V okviru večerne prireditve slovesno podelimo certifikate Strokovni vodja računovodskega servisa.

Kongres bo potekal 11. in 12. oktobra 2018 v Kongresnem centru Thermana Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, Slovenija. 
Pot do lokacije in zemljevid je na voljo tukaj.