Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Sponzorji 20. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev

Diamantni sponzor

 
 
AccountingBox je sodoben spletni računovodski program, ki odpravlja potrebo po pretipkavanju prejetih računov, hkrati pa omogoča najučinkovitejšo izmenjavo podatkov in dokumentov med podjetnikom in računovodjo. Marsikatero prednost lahko izkoristite celo brez, da bi menjali svoj trenutni računovodski program. Obiščite nas na razstavnem mestu in preverite sami (hkrati pa izkoristite tudi možnost sodelovanja v nagradni igri s praktičnimi nagradami).
   

Platinasti sponzor

 

Član skupine Pošta Slovenije   
Ali se želite znebiti vsakodnevnega pretipkavanja računov v vaš računovodski program in imeti račune vedno in povsod dostopne? V kolikor se boste na našo storitev naročili do konca oktobra, vam nudimo prvi mesec brezplačno uporabo. Pokličite nas na 080 23 83 ali nam pišite na info@apsplus.si.
 
Izkoristite do 30% popusta ali do 600 € bonusa za nakup ali najem opreme in storitev,
s katerimi boste povečali vašo konkurenčnost na trgu in dosegali večje dodane vrednosti!
 
Ponudite svojim strankam dodatno storitev in za to bodite nagrajeni.
Vsem udeležencem kongresa, ob vpisu poslovnega partnerja v Hiveterminal, ponujamo 30 % provizijo že na prvo prodano fakturo.
     
 
 

Zlati sponzor

 
 
Preverjajte podatke na trdnih temeljih. Pri uradnem viru – AJPES.
S spletnim orodjem Fi=Po do ključnih podatkov o poslovanju slovenskih poslovnih subjektov.
Več na: www.ajpes.si

Prva peer-to-peer platforma vzajemnega financiranja za podjetja v Sloveniji. Borza terjatev na enem mestu združuje podjetja, ki iščejo hitro financiranje preko spleta in podjetja, ki bi svoja presežna likvidna sredstva rada varno in donosno vložila.
Vse kar si želite, da bi bila banka.
 
Vsem udeležencem kongresa ob 10. obletnici portala FinD-INFO ponujamo 10 % popusta pri letni naročnini na Profesionalni paket FinD-INFO in osebno predstavitev letošnjih novosti. Akcijska ugodnost velja do 30. 11. 2018.
 
Spletni računovodski paket – PRO.4 ACC omogoča računovodskemu servisu in podjetniku vodenje na skupni bazi podatkov. Z enkratnim vnosom poslovnih dogodkov izboljšajte vašo usklajenost in okrepite poslovno zaupanje med strankami! Za udeležence kongresa smo pripravili paket dobrodošlice, s katerim bodo pridobile tudi stranke računovodskega servisa!
 
BREZPLAČEN DOSTOP do popolnega spleta davčnih informacij do 1. 12. 2018
(obrazec dobite in oddate na razstavnem prostoru podjetja Davčna hiša Bilans d.o.o.)
 
Ob nakupu enega izmed e-paketov: e-paket SRS 2016, e-paket MSRP v EU, e-paket MSRP in SRS, prejmete darilni bon v vrednosti 70 € za udeležbo na enem od aktualnih seminarjev MSRP 16 ali MSRP 15.
 
Za udeležence kongresa ponujamo brezplačni posvet o varnosti in zanesljivosti vašega računalniškega sistema in optimizaciji stroškov lastništva računalniškega sistema.
Ne čakajte predolgo!
Čim prej nas pokličite za brezplačno »drugo mnenje«.
 
Odpravite potrebe po pretipkavanju računov, uporabite rešitev Typless, ki zagotavlja natančnost prepoznanih podatkov s pomočjo umetne inteligence. Pridobite vse potrebne podatke z računov učinkovito, enostavno in le v nekaj sekundah. Vabimo vse udeležence kongresa, da se oglasijo pri nas na razstavnem prostoru in brezplačno vidijo delovanje programa na licu mesta.

Srebrni sponzor

 
     

Bronasti sponzor

 
 

Partner dogodka

 
 
Zagotovite si varno shranjevanje podatkov pri Telekomu Slovenije, ki je brezplačno na voljo vsem uporabnikom poslovnih paketov. Več informacij na povezavi tukaj
 

Sponzor grafičnih rešitev

 
 
Smo kreativna agencija polnega servisa. Povezujemo pike, piksle in bite. V celoto, ki ustvarja nepričakovano. Ki prepriča in proda. Smo marketing v službi potrošnika in predanosti naročniku. Že od leta 2008.
Povezava do spletne strani: https://www.erpium.com/.
 

Sponzor zdravja

 
   

Sponzor osvežitve 

 
   

Sponzor registracije 

 
   

Sponzor aktivnega sedenja

 
   

Sponzor odmora s kavo

 
   

Medijski sponzor