Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Sponzorji 19. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev

Diamantni sponzor

 
 
Udeležencem kongresa nudimo brezplačen posvet s svetovalcem, ki vam bo predstavil prednosti optimizacije poslovnih procesov s Canonovo rešitvijo za upravljanje informacij Therefore. Obiščite naš razstavni prostor in se dogovorite za obisk Canonovega svetovalca.
 
   
Odločite se za sodelovanje z nami in izkoristite vse ugodnosti NLB Poslovnega paketa: cenejše bančno poslovanje v primerjavi z redno ponudbo, nabor dodatnih storitev in preprost pregled poslovanja. Vsi računovodski servisi, ki nam pripeljete novo poslovno stranko, ki sklene katero koli paketno ponudbo NLB, pridobite tri mesece brezplačnega vodenja NLB Poslovnega paketa.

Platinasti sponzor

 
  
 
Izkusite vrednost avtomatiziranega poslovanja s Hal E-Bank/B2B za računovodske servise.
 
Namizna aplikacija preko katere vaša ekipa komunicira, ustvarja in dostopa do skupnih dokumentov ter e-pošte. Več in brezplačen preizkus: https://www.simpoffice.com.
 

Zlati sponzor 

 
 
Preverjajte podatke na trdnih temeljih. Pri uradnem viru. AJPES – z vami, za vas že 15 let.
 
Razkrivamo vam managerske povezave, kdo je s kom prepleten in kako uspešno vodi svoja podjetja. Z napovedno analitiko ocenjujemo verjetnost blokad in propada podjetij.
Bisnode - svet pametnih odločitev!
 
Online poslovna programska oprema za vodenje računovodstva malih in srednje velikih podjetij, samostojnih podjetnikov, društev in zavodov. Prvi in vodilni slovenski ponudnik spletnih računovodskih programov.
 
Vsem udeležencem kongresa ponujamo osebno predstavitev novosti iz paketne ponudbe »Trije paketi« in 10 % letni popust na Profesionalni paket FinD-INFO. Akcijska ugodnost velja do 30. 10. 2017.
 
2 uri brezplačnega svetovanja in 2x postopek izterjave brez provizije, koda za navedene ugodnosti je: Računovodje2017.

Posebna ponudba za udeležence kongresa:
BREZPLAČEN DOSTOP do popolnega spleta davčnih informacij do 1.12.2017
(obrazec dobite in oddate na samem dogodku)
 
Ob nakupu kateregakoli e-paketa za računovodje prejmete darilni bon v vrednosti 50 EUR za udeležbo na seminarju, ki ga organizira družba Tax-Fin-Lex.
 
Za udeležence kongresa ponujamo brezplačni posvet o varnosti in zanesljivosti vašega računalniškega sistema in optimizaciji stroškov lastništva računalniškega sistema.
Ne čakajte predolgo!
Čim prej nas pokličite za brezplačno »drugo mnenje«.
 
Udeleženci kongresa lahko izkoristite brezplačno 12-mesečno naročnino na spletni tečaj Utrjujem znanje o DDV. Tečaj je del strokovnega portala za samoizobraževanje s področja računovodstva, davkov in drugih dajatev Testi profi – portal udeleženci prejmete z 22% popustom!
 

Srebrni sponzor 

 
   
   

Bronasti sponzor 

 
   
   

Partner dogodka

 
 
Izkoristite akcijsko ponudbo za blagajniško poslovanje v eni napravi za le 12,20 EUR na mesec eno leto. Več na www.telekom.si/podjetniki.
 

Sponzor sprejema

 
      

Sponzor osvežitve 

 
 
 

Sponzor dobrodošlice 

 
 
 

Sponzor beležnice 

 
   

Sponzor zdravja

 
   

Materialni sponzor

 
   

Sponzor registracije