Zapri

Ponudba sponzorjem na 26. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev in 17. Zboru članov ZRS v 2024

V želji, da bi udeležencem kongresa in zbora zagotovili čim več dodatnih informacij in dogodkov, vas vabimo, da v okviru obkongresnega dogajanja predstavite svojo ponudbo.

KDO SMO? Zbornica računovodskih servisov (ZRS) je vseslovenska organizacija 500 podjetij in samostojnih podjetnikov, ki združuje izvajalce računovodskih storitev. Skrbi za ugled in strokovnost računovodske dejavnosti ter ščiti in zastopa interese svojih članov. Naloge ZRS so tudi izobraževanje svojih članov in mednarodno povezovanje. Pomen in vloga računovodskih servisov v širšem gospodarskem prostoru, še posebej na področju malega gospodarstva, iz leta v leto narašča. Ustrezne in kakovostne računovodske informacije so tudi izrednega pomena za kakovostne poslovne odločitve podjetnikov. Finančnih in poslovnih odločitev poslovodstva pa si brez računovodskih informacij sploh ne moremo več predstavljati.

KAM VAS VABIMO? Vabimo vas k sponzorstvu kongresa, saj je to odlična priložnost, da izstopite iz množice in si zagotovite mesto med vodilnimi. Vsakoletni kongres je zagotovo največji letni dogodek s področja računovodstva, zato ne zamudite priložnosti in nagovorite svoje potencialne stranke. 

SPONZORSTVO KONGRESA IN ZBORA

- Izkoristite priložnost spoznavanja vplivnih udeležencev in strokovnjakov iz dejavnosti izvajalcev računovodskih storitev.
- Na nevsiljiv način pristopite in predstavite svoje produkte in storitve, ker ima osebni stik še vedno največji vpliv.
- Poleg izobraževanja izkoristite številne priložnosti za mreženje in povezovanje z vašimi novimi strankami in utrjevanje obstoječih partnerskih sodelovanj.
- Sklenite dolgoročne poslovne odnose.

Vsebine na Kongresu izvajalcev računovodskih storitev in Zboru članov ZRS so izredno kakovostne ter imajo visoko uporabno vrednost za vse strokovnjake na področju računovodstva, ne glede na obliko delovanja.

Seznanite se s sponzorskimi paketi, ki vam zagotavljajo vidnost in razpoznavnost na kongresu:
- diamantni sponzor
- zlati sponzor
- srebrni sponzor
- možnosti sodelovanja kot sponzor registracije, sponzor osvežitve, sponzor večernega sprejema, sponzor odmora s kavo, sponzor podelitve certifikatov, sponzor konferenčnega gradiva itd.

INFORMACIJE:

Proevent d.o.o.
Dunajska cesta 10
1000 Ljubljana

Tihomir Kovačič
T: 01/3003 208
GSM: 041/626 826
E: tihomir.kovacic@proevent.si

Melita Remškar 
T: 01/3003 219 
GSM: 041/861 111
E: melita.remskar@proevent.si 


Z znanjem do prednosti že 26. leto!