Zapri

Izjave sponzorjev o kongresu

 

Kongresa izvajalcev računovodskih storitev smo se lani udeležili prvič in žal nam je edino, da se ga nismo že prej. Gre za vrhunsko srečanje računovodij in finančnikov, na katerem se tehnološko podjetje, kot je Canon, lahko predstavi javnosti, ki jo sicer veliko težje nagovarja. Organizacija je odlična, pokroviteljem odmerjen prostor pa omogoča izredno kakovostno predstavitev in sklepanje novih poslovnih vezi. 
Goran Sretenoski, direktor, Canon Adria d.o.o., 2018
Kongres izvajalcev računovodskih storitev je dogodek, ki ga odlikuje odlična organizacija in bogat spremljevalni program. V sklopu organizacije bi predvsem želel izpostaviti prijaznost in proaktivnost ekipe Proevent, ki je s svojimi izkušnjami močno pripomogla k naši uspešnosti na kongresu. Vzdušje na kongresu je bilo nadvse pozitivno in sproščeno, obiskovalci pa so pokazali izjemen interes za nabor naših storitev. Zato smo se z veseljem odzvali vabilu, da smo tudi letos del vaše zgodbe. Se vidimo jeseni. 
mag. Matej Meža, direktor Mega M d.o.o., Velenje, 2017
Sodelovanje NLB d. d. na Kongresu je postalo že tradicionalno. V povezovanju z računovodskimi servisi vidimo možnost, da ponudimo še boljši bančni servis malim in srednjim podjetjem. Skupaj tako lažje prepoznavamo potrebe naših strank in s celovito rešitvijo izboljšujemo njihovo uporabniško izkušnjo.
Darko Jurič, svetovalec področja, NLB d.d., Ljubljana, 2016
Gre za odlično organiziran strokovni dogodek, kjer je v ospredju stik s strankami. Zato smo navezali številna nova poznanstva. Čeprav smo na kongresu sodelovali prvo leto, nas je odziv tako pozitivno presenetil, da bomo zagotovo sodelovali tudi v prihodnje.
Rok Zobavnik, direktor, MICOPY, d. o. o., Kamnik, 2016
Na Kongresu izvajalcev računovodskih storitev sodelujemo zato, ker z Zbornico računovodskih servisov delamo že vrsto let. Najpomembnejše pa je to, da imamo skupni projekt - razkritje bilančnih podatkov - popolnoma avtomatiziran proces. Smo edina banka, ki jih je podpirala in pristopila k projektu in s pilotom začnemo 25. 3. 2017.
Tamara Železnik Kohek, direktorica Poslovnega sektorja za mala podjetja, NLB d.d., 2017
V NLB smo temeljito prenovili poslovni model sodelovanja z malim gospodarstvom. Med drugim smo optimizirali mrežo podjetniških centrov, večji poudarek smo dali mobilnosti naših poslovnih skrbnikov, skrajšali smo odzivni čas pri krediti anju in prenovili paketne ponudbe, tudi za računovodje. Ker želimo postati najboljši bančni servis domačemu podjetništvu, je nujno, da se dolgoročno povežemo tudi z računovodskimi servisi. S skupnimi močmi lahko našim strankam ponudimo celovito storitev na najvišji kakovostni ravni. 
Veseli nas, da smo imeli priložnost del naše zgodbe predstaviti na 16. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev v Laškem. Rezultat dogodka je vrsta novih zanimivih poznanstev, ki bodo zagotovo pripomogla k novim idejam in pozitivni energiji. Zagotovo se vidimo tudi v letošnjem letu!
Tamara Železnik Kohek, direktorica Poslovnega sektorja za mala podjetja, NLB, d. d., Ljubljana, 2015

Kot podjetje smo bili nad dogodkom zelo presenečeni. Dogodek je bil odlično organiziran in podprt z dobrim vzdušjem. Kar se ti če samega osebja in prisotnih lahko rečemo, da je bila za nas pozitivna izkušnja, ki se je bomo v prihodnosti še udeležili. Za predstavitev podjetja so vsi tovrstni dogodki lahko tudi odlična odskočna deska na slovenski trg.
Marko Mastnak, skrbnik ključnih strank, Extra Lux, d. o. o., Ljubljana, 2015

Na kongres smo se l. 2014 prijavili prvič, z namenom predstavitve orodja 4thOffi ce. si. Glede na izkušnje z udeležbo na podobnih dogodkih so bila naša pričakovanja izjemno presežena - sproščeno okolje in podpora organizatorja pri promociji nam je zagotovila kvaliteten stik s čisto vsemi udeleženci kongresa, kar je bil naš glavni cilj. Občutek, da ti nekdo ne prodaja prostora, temveč aktivno dela na tem, da dosežeš svoje poslovne cilje, je neprecenljiv - bravo Zbornica računovodskih servisov in ekipa Proevent!
Andrej Šolinc, SEE growth executive, Marg inženiring, d. o. o., Brezovica pri Ljubljani, 2015