Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Spoštovani sponzorji,

pomen in vloga računovodskih servisov v širšem gospodarskem prostoru, še posebej na področju malega gospodarstva, iz leta v leto narašča.

Finančnih in poslovnih odločitev poslovodstva si brez računovodstva sploh ne moremo več predstavljati, zato je pomembno razumevanje, da so prav računovodje tisti , ki pogosto pomagajo soustvarjati strateške poteze podjetja.

Že 19. leto zapored pripravljamo Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki predstavlja najpomembnejši dogodek za izvajalce računovodskih storitev v Sloveniji. Lansko leto je dogodek namreč obiskalo več kot 250 udeležencev iz računovodskih servisov in računovodskih oddelkov podjetij.

Ob tej priložnosti vas vabimo k sponzorstvu kongresa, kar vam daje možnost, da izstopite iz množice ponudnikov izdelkov in storitev ter si tako zagotovite mesto med odločevalci. Izkoristi te priložnost in na dogodku navežite neposreden stik s svojimi potencialnimi strankami ter poskrbite za ciljno, predvsem pa dolgoročno sodelovanje.

Veseliva se druženja z vami na letošnjem kongresu, ki bo vnovič poskrbel za poslovno povezovanje, upamo, da tudi z vašo pomočjo.

Polonca Podgoršek
direktorica ZRS
Aleksander Štefanac
predsednik ZRS