Zapri

Novice


Arhiv: Vabilo na 21. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

Spoštovani!

Vabimo vas, da se z nami udeležite 21. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev, ki bo od 10. do 11. oktobra potekal v kongresnem centru Thermana Laško.

Največji in najpomembnejši dogodek s področja računovodstva v Sloveniji bo letos potekal pod geslom 'Prave informacije ob pravem času'. K sodelovanju smo povabili predavatelje z različnih področij, ki bodo svoje znanje, izkušnje in ideje delili z obiskovalci kongresa. Kot je že običaj, smo nekaj prostora v urniku namenili tudi sprostitvi in sklepanju novih poslovnih in prijateljskih vezi.

21. Kongres izvajalcev računovodskih storitev bosta v četrtek, 10. oktobra, ob 9.30 s pozdravnim govorom slavnostno otvorila g. Aleksander Štefanac, predsednik Zbornice računovodskih servisov in g. Boštjan Gorjup, predsednik Gospodarske zbornice Slovenije.

Spremembe trga dela z načrtovanimi spremembami ZPIZ, ki jih mora poznati izvajalec računovodskih storitev bo predstavil g. Tilen Božič, državni sekretar na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Novosti v zakonodaji pa ga. Petra Brus, generalna direktorica, Direktorata za sistem davčnih, carinskih idr. javnih prihodkov, Ministrstvo za finance

Celotni program s predstavitvijo govorcev je objavljen na naši spletni strani: https://kongres-zrs.gzs.si/vsebina/O-kongresu/Program

Za predstavnike medijev je udeležba brezplačna.

Za več informacij o kongresu in organizacijo intervjujev s predavatelji se obrnite na:
Polonca Podgoršek, direktorica GZS - Zbornica računovodskih servisov
telefon: 01 5898 316
e-pošta: zrs@gzs.si

Vljudno vabljeni!

Polonca Podgoršek                                                                      Aleksander Štefanac
direktorica ZRS                                                                              predsednik GZS 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.