Zapri

Novice


Arhiv: Sporočilo za medije: Znani Naj računovodski servisi 2012

Portorož, 9. oktobra 2012 - Zbornica računovodskih servisov (ZRS) je v okviru svojega 14. kongresa podelila nagrade za Naj računovodski servis 2012. V kategoriji MALI je komisija izbrala podjetje Karmen d.o.o. iz Lukovice, v kategoriji SREDNJI je nagrado prejela Replika d.o.o. iz Ljubljane, v kategoriji VELIKI je laskavi naslov pripadel ljubljanskemu računovodskemu servisu Registrator d.o.o.

Kot je v obrazložitvi zapisala strokovna komisija, prejemnike priznanj med drugim odlikujejo stabilno poslovanje, širok spekter strank in uporaba naprednih tehnologij, pri vseh treh zmagovalcih pa je zelo poudarjena skrb za strokovno usposobljenost in permanentno izobraževanje.

»Izbor Naj računovodski servis je priložnost za promocijo naše dejavnosti in dvig zavedanja o tem, kako pomemben je kakovosten računovodski servis«, je ob podelitvi nagrad dejal Aleksander Štefanac, predsednik ZRS. »Podjetniki bi se morali bolj zavedati, da lahko posledice neustreznega računovodenja zlasti v današnjih negotovih časih zelo hitro občutijo. V zbornici želimo, da ima nagrada ustrezno težo, zato smo veliko pozornosti namenili metodologiji izbora. Z izborom spodbujamo zdrav tekmovalni duh med računovodskimi servisi, ki se na dolgi rok kaže v višji kakovosti storitve«.

Vse prijave je pregledala strokovna komisija, ki so jo sestavljali mag. Andreja Bajuk Mušič, pooblaščena revizorka, Sašo Berger, podpredsednik uprave S&T Slovenija in predstavnik Združenja Manager, Aleš Kavčič, direktor Poslovnega centra Hypo Alpe Adria v Novi Gorici, mag. Romana Logar, direktorica AJPES, in Alenka Maher, samostojna svetovalka za kadrovsko področje, Kadrovski inženiring, KI d.o.o.

Na podlagi podatkov iz prijavnega obrazca in kazalnikov poslovanja prijaviteljev je izbrala devet finalistov (po tri finaliste za posamezno kategorijo). Dva člana strokovne komisije sta finaliste obiskala na sedežu podjetja ter preverila strokovnost in organizacijsko klimo v podjetjih, vsak od finalistov pa se je nato predstavil celotni komisiji, ki je z vsemi opravila poglobljen razgovor.

Prejemnike priznanj v vsaki kategoriji je komisija izbrala po končni proučitvi vseh zbranih informacij (prijavni obrazec, ocena svetovalca za kadrovsko področje in revizorja, razgovor komisije s finalisti).

Več informacij o izboru Naj računovodski servis: http://najrs.gzs.si/slo/.

Kontakt za medije:
http://najrs.gzs.si/slo/
Tel.: 051 622 092
e-pošta zrs@gzs.si

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.